Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Achteruitrijcamera voor de bestelbus

Bestelwagens en kleine vrachtwagens zijn perfect voor het bezorgen van pakketjes in het binnenstedelijke gebied. Deze voertuigen zijn wel aardig groot en daardoor ontbreekt er vaak een hoop zicht rondom en vooral achter het voertuig. Het kan hierdoor soms bijzonder lastig zijn om met een bestelbus te parkeren, keren en manoeuvreren. Dit moet je echter geregeld doen, omdat je van huis naar huis moet om pakketjes te bezorgen. Stilstand betekent geld. Het is van belang om stilstand zoveel mogelijk te voorkomen. Het kan dan handig zijn om een achteruitrijcamera bestelbus aan te schaffen om zo stilstand te voorkomen.

De VZ207w camera
De bestelbus camera is speciaal ontworpen voor de specifieke eisen van een perfect achteruitrij zicht. De camera is van oorsprong een Mercedes Benz camera. Door de vorm van de camera hangt hij een beetje over de achterdeur van de bestelbus heen. Doordat hij over de achterdeur heen hangt wordt het zicht van de camera niet belemmerd. Hierdoor heb je uitstekend zicht op wat er achter de bestelwagen is. Nu wordt achteruitrijden een heel stuk makkelijker. Je ziet precies wat er achter je gebeurt, hoeveel ruimte je nog hebt en of je bijna ergens tegenaan rijdt.

Specificaties
Je hebt een aantal specificaties van de VZ207w achteruitrijcamera set. De camera is voorzien van infrarood nachtzicht door 9 LED lampjes die ongeveer 8 meter aan nachtzicht geven. Ruim voldoende om een goed achter zicht in de avond te creëren. De set wordt met een 7 inch kleurenscherm aan je geleverd. Er zijn vaak een aantal LDC monitoren leverbaar. Door deze set te installeren zorg je voor een optimaal zicht, voorkom je schade en verbeter je de veiligheid. Rede genoeg om een kijkje te nemen wat een achteruitrijcamera set voor jou kan betekenen. Het scheelt in ieder geval een hoop ijken en meten tijdens het rijden.

http://vanzwitserland.nl