Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Rijschool Voorburg

De rijschool in Voorburg, genaamd Gul, heeft een aantal waardes die de instructeurs van de autorijschool en motorrijschool heel belangrijk vinden. Deze waardes spelen een belangrijke rol tijdens elke rijles van de rijschool in Voorburg.

Veiligheid

De rijschool te Voorburg vindt veiligheid van de studenten het belangrijkste wat er is. Elke rijles, tot studenten hun rijbewijs halen, is elke instructeur van de autorijschool en motorrijschool hier dan ook mee bezig. De instructeur van de autorijschool zorgt er altijd voor dat hij goed uitgeslapen is en zich fit voelt. Dit zorgt ervoor dat hij zich optimaal kan concentreren en op alles kan letten. Hierdoor kan de instructeur, indien nodig, heel snel ingrijpen. Zo kan het voorkomen dat de leraar even moet remmen, gas geven of het stuur van de student beetgrijpen. Hierdoor worden mogelijke ongelukken altijd op tijd voorkomen. De leraar zal ieder ander voertuig aan zien komen en zal goed kunnen inschatten of er nog net door een oranje licht gereden kan worden. Wanneer dit niet kan en de leerling wil alsnog doorrijden, dan wordt er uiteraard ingegrepen. Op deze manier is elke rijles zeer veilig en gebeuren er nooit ongelukken.

 

Veilig rijbewijs halen bij rijschool Voorburg

Mensen op een motor zijn kwetsbaarder dan mensen in een auto. Een auto biedt meer bescherming, waardoor autorijders geen speciale kleding aan hoeven. Een motorrijder moet echter wel speciale kleding dragen. Daarom verplicht de motorrijschool Gul iedere student om een degelijke helm te dragen, een motorjas en een motorbroek. Ook moet iedereen bij de rijschool in Voorburg motorhandschoenen en goede, stevige schoenen dragen. Hierdoor is het niet erg als een student met de motor valt en zal hij of zij geen wonden oplopen. Door de oplettendheid van de instructeurs zal er ook tijdens een motor rijles nooit een botsing plaatsvinden met een ander voertuig. Door rijles van de rijschool in Voorburg kan iedereen dus heelhuids zijn rijbewijs halen.

 

https://rijschoolgul.nl/