Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Een NIU N1S kopen bij Polderscooter

Sinds ik mijn scooter rijbewijs heb gehaald, wilde ik al een NIU N1S scooter hebben om op te rijden. Maar elke keer was hij uitverkocht en had ik niet genoeg geld om hem te kopen. Maar nu had ik eindelijk genoeg om hem te halen. Het enige probleem wat ik had was dat mijn lokale scooter aanbieder deze niet meer verkocht. Dus moest ik verder in de omgeving gaan kijken naar een andere aanbieder die wel die scooter had.

Waar kon ik een NIU N1S scooter vinden?

Ik had echt geen idee waar ik nu een NIU N1S kon vinden voor een goede prijs. Want in mijn dorp hadden ze hebben voor een bepaalde prijs en die had ik gespaard. Maar als ik op het internet aan het kijken ben dan gaan de prijzen een stuk omhoog. Dus ik moest echt gaan kijken naar of een andere optie om de scooter te huren of juist een andere scooter, maar dat had ik liever niet. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik op de website van Polderscooter terecht. Daar zag ik de scooter staan en je deze als particulier kon leasen. k had geen idee dat dat tegenwoordig ook mogelijk was. Dus het leek mij slim om naar de showroom te gaan om daar meer informatie te krijgen.

Polderscooter gaf ons goede service en advies

Toen ik en mijn ouders bij de showroom aankwamen, zagen we meteen de scooter staan die ik graag wilde hebben. Hij zag er super mooi uit, alsof hij gloednieuw net was binnengebracht. De medewerker van Polderscooter kwam naar ons toe en we begonnen een gesprek over de scooter. Hij gaf ons het advies om te huren, omdat dat voor mij makkelijker was dan leasen. Daar gaven we hem een punt en gingen we verder de details bespreken. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik een NIU N1S heb waarmee ik elke dag aan het rondrijden ben.

Wilt u meer weten over de producten en alle diensten die Polderscooter aanbiedt aan particulieren? Bekijk dan de website voor meer informatie.