Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Dankzij Polderscooter heb ik nu een fantastische scooter voor een mooie prijs!

Ik heb laatst bij het bedrijf Polderscooter een hele mooie scooter gevonden en gekocht. Al sinds april 2018 heb ik eindelijk mijn scooter rijbewijs ontvangen, alleen had ik nog geen scooter om op te rijden. Dus was het echt nodig tijd om er eentje te gaan kopen. Daarom ging ik samen met mijn vader naar Polderscooter om te kijken wat mijn opties allemaal waren!

Op naar Polderscooter om scooters te bekijken!

Na ongeveer een half uurtje rijden, kwamen we bij de showroom van Polderscooter aan. De medewerker zag ons al aankomen lopen en kwam ons vriendelijk begroeten. Na een kleine kennismaking gingen we met de man in gesprek van waar we precies op zoek waren. We vertelde wat we allemaal zochten in een scooter en waar ons budget ongeveer lag. Daarna gingen we in de showroom naar verschillende soorten modellen kijken die aan onze eisen voldeed. Na een tijdje waren er nog twee scooters over waar wij uit moesten kiezen. De medewerker vroeg of ik een testrit wilde maken in beide. Ik wist niet dat dat mogelijk was, maar zei natuurlijk ja. Na de testritten met beide scooters vond ik het steeds lastiger om te kiezen tussen de twee. Maar ja, er zal uiteindelijk een keuze moeten ontstaan.

Het resultaat

Ik had nog even met mijn vader overlegt welke scooter het beste voor mij was. Na een goed overleg zijn we uiteindelijk voor de BTC Riva lx gegaan. Dit is een mooie scooter en verbruikt weinig te opzichte van de andere scooter. De werknemer vond dit een goede keuze en bood ons nog aan om in plaats van de scooter te kopen, hem te kunnen leasen. Wij wisten niet dat dit ook een van de opties was! Na wat meer informatie hebben we besloten om de scooter te leasen zodat het ons minder geld gaat kosten. Ik ben super blij met mijn scooter en ik kan eindelijk iets met mijn scooter rijbewijs!

Contact

Wilt u ook een gloednieuwe scooter kopen, huren of leasen? Bekijk dan het gehele assortiment van Polderscooter op www.polderscooter.nl.