Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Een BTC scooter

Een van de beste scooters die je kunt krijgen is natuurlijk de BTC scooter! Een goed merk voor een goede prijs en ook nog eens van topkwaliteit! Zo’n scooter kan je krijgen bij Polderscooter, de enige winkel met de grootste scooter showroom in heel Nederland, en de enige winkel waarbij het mogelijk is om vanaf achttien euro per maand een scooter te leasen. Hier zien we een erg hoog slagingspercentage, dus onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken. Bij Polderscooter kan van alles, van scooters kopen tot ze leasen. In ons assortiment zitten elektrische scooters, e-bikes, merk scooters, accessoires en nog veel meer!

Een BTC scooter van Polderscooter

Het komt natuurlijk niet als een verrassing dat onze best verkochte scooters bijna allemaal BTC scooters zijn. Neem bijvoorbeeld de BTC Riva Ix, deze is voor slechts €1.199 te kopen, maar ook te leasen vanaf €28,21 per maand. Een prijs die je zo afbetaald hebt. Ook onze BTC Riva Luxury verkoopt goed, een slank grijs model met soepele besturing en goede versnelling. Maar waarom kiezen voor Polderscooter?

Waarom kiezen voor Polderscooter?

Dat is natuurlijk de vraag, wanneer je nog niet overtuigd bent door onze grote showroom en lage lease prijzen. We zullen je nog wel overtuigen, want Polderscooter heeft een landelijke service. Het maakt niet uit waar je in Nederland zit, bezorgen gaat gewoon overal heen. De levering is snel en op afspraak, en de scooter wordt gewoon rijklaar thuisbezorgd. Je kunt er meteen op springen en reizen waar je naartoe zou willen. Bovendien verkoopt, huurt en least Polderscooter alleen maar scooters die van de hoogste kwaliteit zijn! Scooters van topkwaliteit zoals de BTC scooter zijn bij ons verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs.

Wie zien je hopelijk snel!

We hopen je hiermee wel overtuigd te hebben om te kiezen voor Polderscooter. Het voordeel is bovendien dat je van tevoren online kan bekijken welke scooter jou het meeste zou bevallen, om vervolgens op bezoek te komen in onze showroom om het model in het echt te bekijken. Onze experts kunnen je er meteen meer over vertellen!