Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

3 manieren om bij Schiphol te parkeren

Als je van plan bent om Schiphol binnenkort te bezoeken, bestaat de mogelijkheid dat je zult willen parkeren. Als het nu is om iemand op te halen of zelf te vertrekken. Het is dan handig om te weten hoe je kunt parkeren en wat de kosten zijn die daarbij horen. Drie van die manieren zien er als volgt uit:

  1. P1 Short Parking: bij deze manier van parkeren gaat het om mensen die op korte termijn willen blijven parkeren. Dit komt ideaal uit voor de mensen die iemand moeten ophalen. Je hebt de mogelijkheid om voor 48 uur te parkeren. Blijf je langer, dan wordt het 100 Euro extra per dag. Voor langere tijd is het dus verstandig een andere parkeeroptie te kiezen.
  2. P4 Basic Parking: Bij de Basic Parking zijn er minder opties dan de andere parkeerplekken op Schiphol. Om die rede is het ook stukken goedkoper. De kosten hieraan verboden hangen af van de duur van je parking. Reserveer dus optijd; dat kan online.
  3. P3 Long Term: hierbij is de minimale parking-time 3 dagen. Dus, als je van plan bent je auto daar te laten moet het voor 3 dagen of meer. Vanuit de P3 duurt het 5 minuten om naar de vertrekhal te komen. Dat kan met de Free Express Bus die elke 10 minuten langsgaat. Parkeren kan onder het dak of in de open lucht.

Parkeren bij Schiphol is makkelijker gemaakt. Voor kort of lang verblijf: er zijn genoeg opties.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/smart-parking-schiphol/