Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Bestelbusje huren omgeving Zoetermeer?

Een bestelbusje huren in de regio Zoetermeer (o.a. Den Haag, Rotterdam en Leiden) is een slimme oplossing wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk een groep mensen tot 9 personen moet vervoeren. Of wanneer u goederen heeft te vervoeren. Bij Infinity Car Rental kunt u terecht voor het huren van diverse auto’s en bestelbusjes in verschillende formaten. Voor het huren van een Renault Twingo voor het vervoer van een aantal dozen tot een Renault Traffic voor het vervoeren van uw spullen als u gaat verhuizen. Zelfs het huren van een bestelbusje met chauffeur behoort tot de mogelijkheden bij Infinity Car Rental.

Goederen of inboedel vervoeren met de juiste wagen

Wanneer u een bestelbusje huurt in Zoetermeer, is het belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over de maximale afmetingen. Ook het laadgewicht van het bestelbusje is van belang. Daarnaast is het goed te bedenken hoe het zit met het eigen risico, de borgsom en eventuele verzekeringen. De medewerkers van Inifinity Car Rental leggen u dit graag uit wanneer u hen benadert voor een passende bestelwagen. Ze hanteren overigens een minimumleeftijd van 21 jaar voor personen aan wie ze een auto of bestelbus verhuren.

Verhuizen? Bestelbusje huren regio Zoetermeer

Wilt u gaan verhuizen met één van de bestelbusjes van Infinity Car Rental in Zoetermeer? Dan kunt u voor slechts een klein bedrag gebruik maken van de steekwagens en andere middelen die de verhuizing makkelijker maken.

Voordelen van een bestelbusje huren omgeving Zoetermeer

Er zijn heel wat redenen om een bestelbusje in Zoetermeer en omgeving te huren. Welke dat voor u ook is, bij Infinity Car Rental profiteert u van heel wat voordelen.

–          Keuze uit diverse laadruimtes

–          Geen speciaal rijbewijs nodig. U kunt gewoon met rijbewijs B in een bestelbus rijden.

–          Genoeg plek voor maximaal 9 personen

–          Aantrekkelijke tarieven ook bij een korte of langere huurperiode

–          Studentenkorting

–          Eerste 200 km. vrij

–          Bij een langere huurperiode dan 5 dagen, zijn alle gereden kilometers na 5 dagen ook vrij

–          Flexibele openingstijden

–          Bestelbussen zijn voorzien van AdBlue tank, waardoor u zuiniger rijdt

–          Huren per uur

Neem gerust contact op voor nog meer informatie over het huren van een bestelbusje in de omgeving van Zoetermeer.