Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Schaarhoogwerker huren bij Jekuntmijhuren.nl

Wilt u graag een schaarhoogwerker huren? Dat kan! Bij jekuntmijhuren.nl vindt u een groot assortiment aan aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften. Dit is een initiatief vanuit Cluistra Aanhangwagens, gevestigd in Veenendaal. Woont u binnen een straal van 50 kilometer bij Veenendaal vandaan? Dan staan wij graag voor u klaar.

Elektrische schaarhoogwerker huren

U kunt ervoor kiezen om bij Jekuntmijhuren.nl een elektrische schaarhoogwerker te huren. Al onze hoogwerkers zijn van zeer hoge kwaliteit en dat allemaal voor een mooie en scherpe prijs. U kunt kiezen uit elf verschillende elektrische schaarhoogwerkers. Al deze hoogwerkers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Eén van onze schaarhoogwerkers is de mini. Deze heeft een bereik van zes meter en is ideaal voor klusjes bij de bouw. Deze hoogwerker is zeer compact met zijn 78 breedte en 202 hoogte (met mogelijkheid tot verlagen naar 168). Bent u op zoek naar iets groters? Geen probleem. U kunt ook kiezen voor de hoogwerkers met een reikwijdte van 8, 10, 12, 14 en 16 meter. Onze grootste van 15 meter heeft een vermogen om 350 kg te heffen. Deze is dus ideaal als u op zeer hoge hoogtes klussen moet verrichten bij bijvoorbeeld flats en andere hoge gebouwen.

Schaarhoogwerkers met diesel huren

Naast schaarhoogwerkers met een accu bieden wij ook deze hoogwerkers aan met een dieselaandrijving. Deze zijn onder andere geschikt als u klussen moet verrichten op een ruiger terrein of op een schuinaflopen ondergrond. De dieselaandrijving maakt het mogelijk om met de grove wielen toch gemakkelijk om over het terrein te verplaatsen en blijft hij stabiel dankzij de automatische afstempeling. Hierbij kunt u kiezen uit de reikwijdtes van 10, 12, 14 en 15,5 meter.

Aanhangwagen huren

Naast hoogwerkers kunt u ook nog diverse aanhangwagens huren bij Jekuntmijhuren.nl. Wat voor aanhangwagen u ook zoekt, wij hebben hem! U kunt ervoor kiezen om een aanhangwagen voor een dag(deel) te huren maar ook voor een langere tijd. Modellen die u in ons assortiment kunt vinden zijn een open aanhangwagen, de gesloten aanhanger, aanhangwagens met huif, autotransporters, machinetransporters, kiepaanhangers, schamelwagens, glasaanhangers, motoraanhangers, bagagewagens en nog vele andere modellen. Kijk voor het gehele assortiment op Jekuntmijhuren.nl.