Erwinvanputten
Image default
Sport

Een nadere kijk op het aanbod van Touzani

Heb je de welbekende slogan TOU-ZA-NIIIII wel eens voorbij zien komen? Of heb je het televisie programma Tiki Taka Touzani wel eens gezien? Dan heb je indirect al kennis gemaakt met de heer Soufiane Touzani. Een straatvoetballer die in ons land uitgegroeid is tot een succesvolle ondernemer. Dit bewijst hij met zijn televisie programma, maar ook met zijn eigen kledinglijn. Enige tijd geleden kwam Touzani, onder de naam Touzani, met een uitgebreide kledinglijn voor kinderen op de proppen. Hedendaags biedt hij echter met zijn bedrijf ook kleding voor ouderen aan. In dit artikel vind je meer informatie over het uitgebreide aanbod van Touzani!

Trainingspakken

De belangrijkste rol in het aanbod van Touzani is weggelegd voor trainingspakken. Deze trainingspakken zijn in vele maten, in veel kleuren en in veel varianten verkrijgbaar. Het leuke is dat je in deze trainingspakken heerlijk kunt voetballen, maar dat je in deze trainingspakken ook heerlijk kunt relaxen. Dit is te danken aan de unieke pasvorm en omdat Touzani handige ritsjes aangebracht heeft in de trainingsbroeken.

Trainingssetjes

Tevens vind je in het aanbod van Touzani trainingssetjes terug. Een dergelijk setje bestaat uit een korte broek in combinatie met een shirt met korte mouwen. Met name in de zomermaanden is het heerlijk om dergelijke trainingssetjes aan te hebben.

Voetballen

Ook heeft Soufiane Touzani zijn eigen voetballen ontworpen. Logisch op zich, aangezien de bal echt het belangrijkste object in zijn leven is. Touzani is bovendien een balgoochelaar en wil graag andere mensen ook inspireren. Als jij ook graag een ware balgoochelaar wilt worden, is het interessant om één van de voetballen van Touzani aan te schaffen.

Prima kwaliteit

Ongeacht voor welke producten je van Touzani kiest, geniet je van een prima kwaliteit. Dit merk gebruikt namelijk de juiste materialen, zorgt voor een sublieme afwerking en neemt niet genoegen met iets minder dan perfectie. Dit zie je dan ook duidelijk terug aan de kwaliteit en levensduur van alle producten van Touzani. Wil jij direct deze producten kopen? Daarvoor ben je bij Voetbalshop.nl aan het juiste adres. Een uitgebreid aanbod én scherpe prijzen.