Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Mijn nieuwe praktijk inrichten door een professional

Ik moest mijn nieuwe praktijk helemaal nog inrichten met allerlei verschillende tandartsapparatuur waarmee ik te werk kan gaan. Maar ik had geen idee waar ik deze apparatuur moest gaan bestellen of hoe ik überhaupt mijn praktijk wil gaan inrichten. Het is namelijk een best complexe ruimte waarmee ik moet werken. Dus ik wil het zo makkelijk en simpel mogelijk inrichten zodat ik niet snel wordt afgeleid van mijn werk.

Met een moderne stijl mijn praktijk inrichten

Ik had veel eisen aan het inrichten van mijn praktijk. Het moest wel een beetje modern zijn, want ik ben de nieuwe generatie van tandartsen. Bovendien wil ik graag professioneel gezien te worden. Maar het was nog moeilijk om een aanbieder te vinden waar ik alles in een keer kon regelen. Zelf had ik niet zoveel zin om bij allerlei verschillende partijen van alles te bestellen en verschillende wachttijden te hebben. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik bij All Dent terecht. Ik zat te kijken naar hun assortiment en ik wist meteen dat ik hier zeker goed zat. Het was precies wat ik zocht en ze verkochten alleen maar hoge kwaliteit merken.

De goede service van All Dent

Nadat mijn hele digitale winkelmandje vol zat met spullen, wou ik nog even contact opnemen met All Dent of zij ook de producten kwamen installeren of dat ik zelf moest doen. Ik had een hele vriendelijke medewerker aan de telefoon die mij ook graag wilde helpen. Hij zei dat zij de installatie van de producten zouden doen. Als ik mijn bestelling had geplaatst kon ik een afspraak maken wanneer ze dit kwamen doen. Ik vond dit top service en ze waren ook tijdens de afspraak erg zorgvuldig aan het werk met de apparatuur. Daarnaast waren ze erg vriendelijk dus als ik weer iets nodig heb qua tandartsapparatuur, dan weet ik waar ik moet zijn.

Bekijk het assortiment

Wilt u ook meer weten over het grote aanbod van All Dent? Bekijk dan de website van All Dent voor meer informatie over het assortiment en wat ze u verder kunnen aanbieden qua diensten.