Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespelini leasen

Je ziet steeds meer retro scooters rijden in de stad. Deze scooters hebben een klassieke uitstraling en een hoge wendbaarheid. Ze rijden ook nog eens zeer zuinig waarmee je het ideale voertuig in huis haalt voor woon- werkverkeer of voor je studie. De prijs hoeft geen bezwaar te zijn, een Vespelini scooter is een betaalbaar alternatief voor de echte Vespa, en met een Vespelini leasen spreid je de kosten over meerdere jaren. Rijd direct op een nieuwe scooter zonder de bankrekening te plunderen, een Vespelini leasen maakt het mogelijk!

 

Wat is een Vespelini scooter?

Deze retro scooter lijkt op de klassieke Vespa scooter maar wordt gemaakt in China. De productiekosten liggen lager, de technologie loopt iets achter op het luxe origineel. Toch is een Vespelini leasen de moeite waard. Niet iedereen zoekt naar het nieuwste van het nieuwste, maar je wilt ook niet het risico lopen bij een tweedehands scooter. Dan is een Vespelini leasen de ideale manier om een betrouwbare scooter te kopen zonder grote investeringen te maken.

 

Is een Vespelini leasen betrouwbaar?

Een Vespelini leasen is niet anders als een Vespelini kopen, alleen is er een officiële leasemaatschappij die de kosten voor de scooter en eventuele accessoires voorschiet. Die betaalt de dealer, en jij betaalt maandelijks een stukje van de kosten. Je kiest voor een aantal maanden, versnelt aflossen is ook mogelijk. Je betaalt uiteraard een rentepercentage, vooraf krijg je alle informatie zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Spreid kosten

Door te kiezen voor een Vespelini leasen spaar je niet alleen kosten op de aanschaf van een dure Vespa scooter, je kunt de kosten spreiden over een langere periode. Je hoeft niet eerst te sparen, koop direct een splinternieuwe scooter! Vraag naar de complete voorwaarden voor een Vespelini leasen via de dealer en informeer naar alle mogelijkheden. Ook voor het leasen van andere merken en modellen kun je in de scootershop terecht.