Erwinvanputten
Image default
Dieren

Een verrassingspakket op maat voor je hond

Een verrassingspakket voor je hond

Het verrassen van je hond is iets dat je graag doet. Je verwent hem of haar met een lekker snoepje, een smaakvolle snack of een leuk speeltje. Hiervoor zijn speciale pakketten samengesteld. Er hoeft niet altijd een reden te zijn om je viervoeter eens helemaal in het zonnetje te zetten. Uiteraard kan hij of zij jarig zijn: een dag om extra van te genieten. Maar een verrassing is tevens erg prettig als je hond er niet op rekent. Deze zal dan extra blij zijn met het pakket dat je hem of haar schenkt. Een voorbeeld van een verrassingspakket waar je hond dol op zal zijn is een samenstelling van snacks, snoepjes, kauwsnacks en speeltjes. Bij https://www.bellobox.nl/ zijn ze gespecialiseerd in het maken van deze verrassingspakketten.

Voor elk formaat hond een leuke doos

Het formaat van jouw hond is belangrijk in de keuze voor de perfecte verrassing. Hoe groter de hond is, hoe meer behoefte deze vaak heeft aan snacks, kauwen of bewegen. Speciaal om jou op maat te kunnen bedienen zijn er pakketten samengesteld die gericht zijn op honden van verschillende formaten. Zo past een van deze pakketten het beste bij honden die minder dan tien kilogram wegen. Een ander pakket is speciaal gemaakt voor grote honden zoals labradors en herders. Een derde pakket zit daar precies tussenin. Zo kun je het meest perfecte verrassingspakket kiezen dat niet te klein of niet te groot is.

Speciale pakketten voor puppy’s

Puppy’s hebben andere behoeftes dan volwassen honden. De snacks die de hondjes van minder dan zes maanden eten moeten veilig zijn. Daarbij moeten deze ook bijdragen aan de ontwikkeling van een gezond gebit. Dit moet namelijk niet onderschat worden. Wanneer een pup last krijgt van tandproblemen is dit zeer vervelend. Kauwsnacks helpen over het algemeen bij het tegengaan van dit soort problemen. Een ideale gift voor een puppy dus. Je scoort bij je pup nog meer punten als je hem of haar een leuk speeltje geeft. Hierdoor kan deze zijn of haar energie kwijt. Een schattig knuffeltje kan dienen als maatje bij het slapen.

Heeft jouw hond een allergie of intolerantie?

Als jouw hond een allergie of intolerantie heeft voor een bepaald eiwit dan is dit zeer vervelend. De gevolgen kunnen groot zijn voor zowel de hond als het baasje. Er kunnen huidproblemen ontstaan in de vorm van jeuk en roos. De hond kan hier gedurende de hele dag last van hebben. Daarnaast kunnen er darmproblemen ontstaan wat kan leiden tot braken en diarree. Ook dat is voor zowel viervoeter als baasje niet plezant. Een verrassingspakket dat is samengesteld met producten die geen kip, rund, varken of gluten bevatten is dat wel. Hiermee zorg je ervoor dat er geen symptomen meer verschijnen. Je hond kan weer genieten van een lekkere snack, dat tussendoortje of die welverdiende beloning.

https://www.bellobox.nl/