Erwinvanputten
Image default
Mode en Kleding

Voordelen van jassen laten bedrukken

Veel mensen houden ervan om er wat betreft de kleding die zij hebben goed uit te zien. Er zijn diverse redenen voor mensen om hun eigen kleding dan ook zelf te laten bedrukken. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat men graag bedrijfslogo’s of namen op kleding wilt, maar de reden kan ook simpelweg zijn dat iemand een stuk kleding heeft wat hij of zij met een specifieke tekst of afbeelding wilt bedrukken. Kledingstukken die veel bedrukt worden zijn bijvoorbeeld jassen. Hieronder vindt je 3 voordelen van jassen laten bedrukken.

Reclame en bedrijfsnaam

Wanneer je bijvoorbeeld als bedrijf ervoor kiest om jassen te laten bedrukken is dit wat betreft de marketing van je bedrijf direct al een goede stap. De jassen kunnen binnen het bedrijf worden gedragen door medewerkers, maar zullen automatisch ook op de openbare weg met enige regelmaat gezien kunnen worden. Wanneer men deze jassen met de logo’s en eventuele teksten er op eenmaal een aantal keer gezien heeft zal dit ook in hun hoofd blijven hangen. Marketingwise ben je op die manier erg voordelig uit door jassen te laten bedrukken. Daarnaast worden jassen ook erg vaak gedragen in het dagelijks leven. Men draagt een shirt bijvoorbeeld gemiddeld 1 of 2 dagen, terwijl jassen weken achter elkaar, in sommige gevallen zelfs maanden achter elkaar gedragen worden. 

Kleuren en grafisch werk naar wens

Wanneer je ervoor kiest jassen te laten bedrukken kun je vrijwel alles met betrekking tot de jassen en de bedrukking ervan zelf beslissen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van de bedrukking. Indien er een logo op bedrukt wordt kun je de kleuren van dit logo volledig zelf invullen. Deze zullen exact naar je wens worden bedrukt. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld teksten. De lettergrootte, het lettertype, maar dus ook de kleuren van de letters kun je zelf vooraf bepalen. Ook is het mogelijk bijvoorbeeld afbeeldingen op jassen te laten bedrukken. Zelfs in dit geval heb je vaak de optie de afbeeldingen van kleur te laten veranderen. Foto’s zwart-wit op een jas laten bedrukken is bijvoorbeeld een populaire optie. 

Professionele uitstraling

Wanneer je als bedrijf rondloopt in bedrijfsjassen met bijvoorbeeld een logo of een tekst erop die betrekking heeft tot het bedrijf zorgt dit ook voor een professionele uitstraling. Dit is in veel gevallen ook erg goed voor het imago van een bedrijf. Een professionele uitstraling straalt immers kwaliteit uit en kan klanten al snel een erg vertrouwd gevoel geven. Hetzelfde geldt voor potentiële klanten. Jassen kunnen een ontwerp op maat krijgen waardoor deze er ook erg goed uitzien. Ook dit heeft invloed op de professionaliteit die je uitstraalt.