Erwinvanputten
Image default
Mode en Kleding

Het bekende merk Teva sandalen

Teva is bij wijze van spreken een synoniem voor sandalen. Meer bepaald voor robuuste outdoor sandalen of trekkingsandalen voor dames, heren en kinderen. Als je in de buitenwereld de term Teva sandaal gebruikt, weet iedereen wat het betekent en heeft meestal wel een beeld van zijn favoriete Teva sandaal in zijn hoofd – of het nu een damessandaal, een herensandaal of een kindersandaal is. De iconische Amerikaanse sandaal is nu zelfs wereldwijd verkrijgbaar.

Teva wordt beschouwd als de uitvinder van de klassieke buitensandaal, het origineel, zogezegd. Tegenwoordig produceert het merk Teva nog meer dan de robuuste buitensandalen. Teenslippers (teenslippers) en modieuze vrijetijdsschoenen maken nu ook deel uit van het Teva assortiment. Bij Globetrotter concentreren we ons op de beproefde buitensandalen voor dames, heren en kinderen, en ook op een handvol teenscheiders voor heren en dames.

Wat maakt Teva sandalen nu precies zo bijzonder? Teva sandalen zijn ontworpen voor buitenactiviteiten in en rond het water, en voor wandel- en trektochten op het land. Dit betekent dat je met één sandaal maximale flexibiliteit hebt: het is een watersportsandaal en wandelsandaal in één. De geschiedenis van Teva’s ontstaan (beschreven in het bedrijfsportret) maakt de affiniteit van Teva sandalen met water begrijpelijk.

De sandalen zijn zeer robuust, hebben een hoogwaardige afwerking en zijn dus zeer duurzaam. Dankzij een ergonomisch voetbed zijn Teva sandalen echt heel comfortabel. En bovenal biedt de zool van deze wandelsandaal gewoon veel grip, ook als hij nat is! Wat superpraktisch is, niet alleen in het water, maar ook voor wandelingen – en voor wandelingen waarbij je veel rivieren moet oversteken bij warme temperaturen!
De klassieke Teva sandaal is er nu in ontelbare kleuren en patronen, met bandjes van synthetisch (droogt weer snel!) of leer. De leren sandalen zijn vooral populair om dagelijks te dragen. Er zijn Teva sandalen voor vrouwen, die je niet alleen herkent aan de kleur en het ontwerp, maar natuurlijk ook aan de vrouwenspecifieke pasvorm. En ze zijn er ook voor mannen, natuurlijk ook in de bijpassende kleur en pasvorm. De robuuste, antislip sandalen zijn ook erg populair bij kinderen. Sommige zijn visueel meer voor meisjes, andere meer voor jongens.