Erwinvanputten
Image default
Mode en Kleding

De reden waarom iedere vrouw een bh zou moeten dragen

De reden waarom iedere vrouw een bh zou moeten dragen

 

Dat bijna iedere vrouw een bh draagt, dan is natuurlijk geen verrassing. Toch blijkt, dat er ook een groep vrouwen is, die er liever geen één draagt. Dat komt vaak omdat ze vinden dat een bh niet prettig zit. De voornaamste reden waarom ze dat vinden, is simpelweg omdat ze nooit een goede bh hebben gedragen. Je zult namelijk zien, dat wanneer deze vrouwen eenmaal een bh dragen die wel goed zit, ze hier ineens heel anders over denken. Om toch het kleine groepje met vrouwen, die momenteel geen bh draagt te benoemen wat de belangen zijn van het dragen ervan, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.

 

Een bh geeft je ondersteuning tijdens het sporten

 

Niet alleen is het dragen van een normale ontzettend belangrijk, maar wat dacht je van een sport beha tijdens een stevige workout. Helaas zien we ook daar dat niet alleen de vrouwen die normaal ook geen bh dragen er hier geen dranken, maar zien we ook dat vrouwen met een bh hier vaak er veel te eenvoudig over denken. De gevolgen van het niet dragen van een sportbh kan er namelijk voor zorgen dat je last krijgt van je borsten tijdens het sporten, maar kan het ook leiden tot gezondheidsklachten op lange termijn. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld last van je rug, maar ook slappe borsten behoort tot de mogelijkheden, iets waar je natuurlijk niet op zit te wachten.

 

Een bh na een medische ingreep

 

Wanneer jij je hebt laten helpen aan je borsten om wat voor reden dan ook, is het belangrijk dat je zorgt voor de optimale omstandigheden voor een goed herstel. Dit kan op verschillende manieren, maar het belangrijkste is het dragen van een goede bh. Die kan een compressie bh zijn, maar ook een sport bh met voorsluiting na operatie behoort tot de mogelijkheden. Kortom, onderschat dit dus niet en doe wat er door de artsen gezegd wordt. Wel is het verstandig een bh beugel te vermijden. Deze beugel kan namelijk in je huid prikken wat er voor kan zorgen dat je wond hierdoor beschadigd of nog erger, weer gaat bloeden. Het is daarom dus ook aan te raden om te kiezen voor een bh zonder beugel, maar wel met extra ondersteuning. Een sport bh is dan vaak de perfecte keuze om dit te kunnen doen. Je zult namelijk merken, dat je borsten een stuk prettiger aanvoelen, doordat ze simpelweg geen kant op kunnen.