Erwinvanputten
Image default
Mode en Kleding

Polo’s voor heren van Sans-online

Het shirt dat we nu kennen als polois ontstaan in de jaren twintig van de twintigste eeuw. Het design komt van de Franse tennis kampioen Rene Lacoste. De polo staat bekend als een vrijvetijsshirt voor de traditioneel hogere klassen. Tegenwoordig echter is het een shirt voor iedereen. 

 

Polo’s het luxe en stoere kledingstuk 

De polo heeft vaak korte mouwen, een kraag zoals bij een overhemd en een korte knopen sluiting aan de voorkant. Dit geeft de polo een luxe en zomerse uitstraling. Polo’s kunnen verschillende kleuren hebben van lichte tot donkere kleuren en van felle tot zachte kleuren. De polo kan je los dragen over de broek of ingestopt in de broek. Met de soort broek bepaal je dan Hoe je over wilt komen. Een nette broek voor de chique look of de vale jeans voor een iets stoerder look. De polo is eigenlijk een vervanger voor het overhemd. 

 

Polo voor in de zomer en voor de winter 

Veel polos zijn voor in de zomer. Het is immers een zomerse vrije tijd kledingstuk voor in de zomer als vervanging van het overhemd. De polo is echter voor veel mensen een comfortabele vervanging van het overhemd in de zomer en de winter. Daarom zijn er tegenwoordig ook polo’s te verkrijgen met lange mouwen. Een combinatie van comfortabel en warm. 

 

Tri-blende polo’s 

De beste poloshirts zijn gemaakt van Tri-Blend. Dit is een perfecte mix van katoen, polyester en elastaan. De zachtheid van katoen zorgt voor het comfort en de vochtafvoer. Daarnaast heeft het shirt een beetje stretch. Ten slotte zijn de polo’s van Tri-Blend veel duurzamer dan andere polo’s. Polo’s kunnen van Veel materialen gemaakt zijn. Het is totaal afhankelijk van wat prettig zit bij jou, wat jouw look is en in welk seizoen je de polo draagt. 

Een polo is een luxe shirt, oorspronkelijk als vervanging van het overhemd in de zomer. Tegenwoordig dragen veel mensen ook in de winter een polo met lange mouwen. De Tri-blend shirts combineren drie stoffen waardoor je alle goede eigenschappen combineert.