Erwinvanputten
Image default
Beauty en verzorging

Verwen je voeten met een pedicure

Het is vaak geen prettig bezoekje, op bezoek bij de mondhygiënist in Den Haag, maar het is wel een noodzakelijk bezoekje als het gaat om je tanden gezond te houden. De mondhygiëniste in Den Haag helpt namelijk je tanden gezond te houden. Daarnaast lijkt het ook we steeds meer een gezonde trend te worden. Mensen die naast de tandarts ook de mondhygiënist in De Haag bezoeken. Wat voor voordelen levert dit op? Moet je eigenlijk wel naar de tandarts én de mondhygiënist om je tanden en gebit gezond te houden?

Wat doet een mondhygiënist?

Een mondhygiëniste Den Haag is iets anders dan de tandarts. Soms lijken het zelfde beroep in sommige gevallen zit de  mondhygiënisten bij de praktijk van de tandarts gevestigd. Waardoor de bezoekjes aan de tandarts en mondhygiëniste Den Haag op elkaar lijken. Maar ze doen toch echt verschillende dingen. Het belangrijkste verschil met de tandarts is dat de mondhygiënist Den Haag  zich vooral richt op de verzorging van je gebit met preventieve gebitscontroles en advies over mondhygiëne. Tijdens een bezoek kan je gebit worden gereinigd, zodat er minder tandplak is. Daarnaast kan de mondhygiënist Den Haag je tanden polijsten; dit laat hen een stuk witter ogen. 

Een perfecte combinatie

Kort gezegd is de samenwerking tussen een tandarts en een mondhygiënist een perfecte combinatie van preventie en effectieve mondzorg. Zo kun je het beste eerst langs de mondhygiënist in Den Haag gaan en dan direct daarna naar mijn controle-afspraak bij de tandarts. Zo kom je bij de tandarts met stralende lach binnen, en doordat alle oneffenheden weg zijn, kan de tandarts beter zien wat er aan jouw gebit moet gebeuren. Een halfjaarlijks bezoek aan zowel de mondhygiënist in Den Haag als de tandarts geeft je dus een volledige check-up en reiniging waarmee je je mond extra gezond houdt.