Erwinvanputten
Image default
Beauty en verzorging

Kun je wel een massage gebruiken?

Kom dan langs bij de beste Massage Hengelo voor een rustgevende massage. Wij bieden de beste massage van heel Hengelo en omstreken aan. Kom is langs in onze praktijk en krijg de eerste behandeling voor de helft van het geld. Geen zin om uw huis te verlaten? geen probleem wij komen ook bij mensen aan huis, dit is wel duurder omdat we reiskosten hebben. In onze praktijk geven naast gewone massage voor ontspanning, ook massage voor sporters. En bindweefselmassage tegen rimpels. Al onze medewerkers hebben veel ervaring met dit werk. En hebben meerdere cursussen gevolgd om zo meerdere professionele massage technieken onder de knie te krijgen.

Massage tegen vermoeidheid en stress

Doordat je tijdens een massage je volledig lichaam ontspant, en je tot rust komt. Helpen massage tegen vermoeidheid en stress, een behandeling per week kan er al voor zorgen dat iemand veel minder gestrest is. Dit is medisch bewezen doordat heel veel mensen wel aanvoelen dat ze even moeten rusten, maar dat gevoel negeren. En dit zorgt dan weer voor stress en vermoeidheid. Door jezelf af en toe deze momentjes wel te geven, kan het ervoor zorgen dat je met de je al veel beter gaat voelen. 

Waar is een massage allemaal goed voor 

Naast het feit dat een massage rustgevend is , en goed is tegen stress en vermoeidheid helpt het ook voor je balans en je geest. Doordat je bij sportmassage specifieke plekken behandeld, komt dat deel van je lichaam weer beter op gang. Dit kan er op zijn beurt weer voor zorgen dat beter presteert tijdens je sport. Daarnaast is het ook erg goed als je zwanger bent om je zo nu en dan te laten masseren. Een zwangerschap kan soms echt zwaar zijn voor een vrouw, en dan kan een massage helpen. Door deze buikmassages komt niet alleen de moeder maar ook de baby tot rust.