Erwinvanputten
Image default
Bedrijven

Sneller afvallen door gember

Gember is goed voor meerdere dingen. Zo is het goed tegen misselijkheid en stress, maar ook maakt het je alert. De meeste mensen kennen gember als een specerij en zien gember dan ook vooral als een smaakmaker. Sommige mensen gebruiken wel eens gember in hun thee. Dit zorgt voor een vrij bittere smaak waar je van moet houden. Je kunt ook met gember afvallen. Nu denk je; gember gebruiken om sneller af te vallen, wie doet dat? Hier in Nederland zijn er nog niet veel mensen die dit doen, omdat ze er simpelweg niet van weten. Toch kan je met gember afvallen.

 

Hoe afvallen met gember

Als je hebt besloten dat je gember wilt gaan gebruiken om sneller af te vallen, kun je deze het beste in je thee doen. Je maakt dan gemberthee. Gember zorgt ervoor dat je extra buikvet verbrandt, maar het zorgt er ook voor dat je een stuk minder eet. Je krijgt namelijk een vol gevoel. Het is makkelijk om gember te gebruiken, want je kan er gemakkelijk aankomen en je kunt thee makkelijk in je dagelijkse eet- en drinkpatroon toepassen. Het is natuurlijk wel van belang dat je eetpatroon al gezond is, want alleen gemberthee gaat niet helpen. Het is een combinatie van gezond eten en gemberthee drinken.

 

Gemberthee

De gemberthee moet je natuurlijk wel vers maken, want alleen dan werkt het optimaal. Om de gemberthee te maken neem je twee gram verse gember en snijd je deze klein. Vervolgens doe je de gesneden stukjes gember in een theefilter en voeg je hier kokend water aan toe. Geen fan van de bittere smaak? Voeg dan een beetje honing toe. De gemberthee kun je het beste twee keer per dag nemen, namelijk bij je ontbijt en rond drie uur. Zo ben je de hele dag verzadigd en zal je zien dat je op deze manier met gember afvallen kan.

http://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/