Erwinvanputten
Image default
Vakantie

Maak een motorreis door kleurrijke Marokko!

Wil jij graag een mooie motorreis door het warme Marokko gaan maken binnenkort? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Zo een reis kun je namelijk het beste boeken bij dit bedrijf, omdat zij al jarenlang ervaring hebben op het gebied van leuke routes uitstippelen voor motorliefhebbers in vele verschillende landen. Zo weten zij ook wat er belangrijk is voor een motorreis door het mooi Marokko. Deze reis zal dan ook zeker een reis zijn die jij nooit meer zal gaan vergeten! Boek daarom snel nu jouw eigen motorreis door Marokko en neem direct contact op met dit bedrijf!

Woestijn bries

Als je ervoor kiest om een leuke motorreis te gaan maken door Marokko, zal je hier zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Je denkt misschien niet meteen aan dit warme land als je een reis op de motor wilt gaan maken, maar dan zal je toch iets heel bijzonders missen! Door de goed onderhouden wegen is een motorreis door Marokko ook zeker prima te doen. Je kan tijdens de reis genieten van een heerlijk warme woestijn bries en kleurrijke zonsondergangen. Het heerlijke Marokkaanse eten en drinken mag natuurlijk ook niet vergeten worden! Neem daarom zeker snel contact op om jouw reis te gaan boeken!

De route

Een motorreis door Marokko zal gaan beginnen in het zonnige Malaga. Hier zal je op een ferry stappen en naar Marokko heen varen. Jouw motorreis zal dan echt gaan beginnen en zal jou meenemen naar leuke steden zoals Tinghir, Fez en Chefchaouen. Tijdens de route zal je ook traditionele Marokkaanse dorpjes tegenkomen waar je leuke foto’s kunt gaan maken, dus vergeet je camera zeker niet mee te nemen! Aan het einde van jouw reis, zal je weer naar Malaga terugkeren via de ferry. Wil je ook een motorreis maken door Marokko? Neem dan snel contact op!