Erwinvanputten
Image default
Vakantie

Een adembenemend verblijf bij Leistert

Wanneer het grijze weer je dagelijkse routine overneemt, brengt een welverdiende vakantie bij Leistert de kleur terug in je leven. Denk je aan een weekendje weg met 8 personen, dan is Leistert het sfeervolle vakantiepark dat je een onvergetelijke ervaring biedt. In dit schitterende oord, gelegen in het hart van Limburg, verweeft luxe met natuur, waardoor je optimaal kunt genieten van beide werelden. 

Faciliteiten die verrukking brengen 

Laat je betoveren door de brede waaier aan faciliteiten die Leistert te bieden heeft, zeker wanneer het aankomt op een weekendje weg met 8 personen. Er is een aantrekkelijke blend van activiteiten en ontspanning die ervoor zorgt dat elke dag uniek en vullend is. Met een subtropisch zwembad, een avontuurlijke speeltuin, en zelfs een eigen bowlingbaan, vliegt de tijd terwijl jij en je gezelschap zich hullen in genoegen en pret. 

Harmonie tussen rust en avontuur 

Stel je voor, na een dag vol activiteiten kom je tot rust in de comfortabele en ruim opgezette accommodaties. Leistert en een weekendje weg 8 personen vormen een combinatie waarbij zowel de rustzoekers als de avonturiers in je groep hun hart kunnen ophalen. De veelzijdigheid van de omgeving biedt opties voor wandel- en fietstochten, terwijl de binnen faciliteiten zorgen voor genoeg vermaak als de weergoden je even niet zo goed gezind zijn. 

Dus dompel je onder in de verkwikkende atmosfeer van Leistert, laat de dagelijkse sleur achter je en creƫer nieuwe, blijvende herinneringen met je dierbaren. Hier, in dit stukje paradijs, wordt kwaliteitstijd niet enkel een concept maar een levendige realiteit waarin jij de hoofdrol speelt.