Erwinvanputten
Image default
Vakantie

Avontuurlijke activiteiten in de Ardennen

Als je nog een beetje tijd over hebt van je vakantie en op zoek bent naar leuke ideeën voor een dag/weekend trip, dan zit je hier goed! Wij hebben de leukste Ardennentrips om te doen met vrienden, met je partner of met je kinders! Dit zijn een paar tips voor je avontuur in de Ardennen.

 

Zweefvliegen in Saint-Hubert

In het midden van het Grote Bos Woud van het mooie Saint-Hubert, ligt het nationale zweefvliegcentrum. Bij het juiste weer, vlieg je naar een hoogte van 500 meter en vlieg je met 120 kilometer per uur over de prachtige wouden van de Ardennen! Spannendere avonturen in de Ardennen zijn er bijna niet.

 

Bezoek adventure valley

In Durbuy zijn er verschillende avonturen te beleven. Laser gamen, escape rooms, klimmen, ziplinen een boomklimparcours en nog meer avontuur in de Ardennen! Adventure Valley heeft een breed assortiment aan activiteiten zodat er voor iedereen een avontuur te beleven is! Bij Adventure valley wordt er waarde gehecht aan natuurbehoud en het is hun missie om mensen op een positieve manier kennis te laten maken met de natuur en dichter te brengen bij de natuur!

 

 

 

Klimmen in de Ardennen

In Comblain-La-Tour is een zeer indrukwekkende en uitdagende steengroeve die een prachtig klimparcours vormt! Een deel van het gebied is zelfs benoemd en geclassificeerd door Natura 2000 om het behoud van deze prachtige plek te beschermen en een warm hart toe te dragen. Als sensatie en avonturen junkie, zit je hier goed. Van hangbruggen tot klimwanden en ziplines. Deze plek is een absolute parel voor mensen die echt sportief en avontuurlijk zijn!

 

Paragliden bij Le Cercle Parachutiste Luxe bourgeois

Als je dit echt altijd al eens hebt willen doen kun je je droom verwezenlijken als echt avontuur in de Ardennen! Paragliden is een van de mooiste ervaringen die je je kunt bedenken als je op zoek bent naar dat ultieme gevoel van vrijheid!

https://indardennen.be/avontuur-plezier/