Erwinvanputten
Image default
Bedrijven

3 Manieren waarop je LED strips kunt gebruiken

Tegenwoordig gebruiken mensen steeds meer LED verlichting. Het wordt steeds meer gebruikt, omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van andere verlichting. Het is bijvoorbeeld zuinig in energieverbruik. Door de zuinigheid in energieverbruik is het ook veel beter voor het milieu. Het verbruikt bijvoorbeeld veel minder stroom dan een gloei of een halogeenlamp. Mensen willen steeds meer energie besparen, en daarop worden ze steeds meer aangeschaft. Je kunt er wel tot 90% van je energie mee besparen in vergelijking met een gloeilamp. Het is ook 40% zuiniger dan een spaarlamp. LED strips worden heel veel verkocht. Ze worden zo veel verkocht omdat je ze op heel veel verschillende manieren kan gebruiken. Er zijn heel veel manieren waarom je het kunt gebruiken. Dit heb je niet met een normale lamp. Een normale lamp is eigenlijk maar op een manier te gebruiken. Er zijn verschillende soorten strips. De verschillende soorten kan je gebruiken voor verschillende dingen. De verschillende soorten zijn: wit, rgb, rgbw, rgbww en dual white. Een rgb strip kan je bijvoorbeeld gebruiken in een slaapkamer. Door de verschillende kleuren kan jij je kamer kleuren hoe je maar wilt. Door je kamer met een leuk kleurtje te verlichten kan je een sfeer creëren

In de keuken

In de keuken zijn LED strips heel goed te gebruiken. Je kunt je keuken een luxe en moderne uitstraling mee geven. Daarom worden ze steeds meer gebruikt in nieuwe keukens. Het is ook niet meer nodig om de keuken te verlichten met een normale lamp. De lichtslang kan aan een gootje aan het plafond geplaatst worden. Dit zal genoeg licht opleveren, om de gehele keuken te belichten. Als je geen gootje aan het plafond kan maken, dan kun je ook gebruik maken van de plakrand van de lichtslang. Ze worden allemaal geleverd met een plakrand, waardoor je ze overal kan plaatsen waar je wilt. 

Onder de bank en en bij de trap

Als je een gezellige en warm gevoel wilt creëren dan kan dat door LED strips onder de bank te plaatsen. Als je ze onder de bank plaatst krijg je een mooi effect. Dit komt doordat je de strip niet zien maar er komt wel een mooie gloed onder de bank vandaan. In donkere maanden kan je hier een goede sfeer mee creëren. Je kunt ze ook plaatsen bij de trap. Het kan bijvoorbeeld langs de trapleuning. Dit geeft ook een mooi effect. Je kunt dan ook goed zijn waar je loopt.