Erwinvanputten
Image default
Aanbiedingen

Vier dingen die je waarschijnlijk mist in de slaapkamer

 

 

Thuiskomen na een lange werkdag en op je bed neer ploffen. Dat is het lekkerste gevoel wat er bestaat op een alledaagse dag. Maar voelt je bed en slaapomgeving wat minder fijn de laatste tijd? Dan is het tijd voor verandering! Nieuwe items toevoegen aan je omgeving kan je beter laten relaxen en slapen. Heb je inspiratie nodig wat je kunt kopen om je slaapkamer te verbeteren? We zetten alle producten graag voor je op een rijtje. Er zit vast wel een tussen die bij je past!

 

1.   Een topper matras

Een toppermatras is echt een must in je slaapkamer. Vooral als je eigen matras al een paar jaar mee gaat. Een topper matras laat je voelen alsof je op een nieuw matras ligt. Ook geeft het je lichaam betere ondersteuning. Door te investeren in een topper matras bespaar je juist geld. Je zorgt er namelijk voor dat je matras langer mee gaat.

 

Let wel op! Je oude hoeslaken kun je niet meer makkelijk gebruiken doordat de hoogte van je matras is veranderd. Daarom bestaan er speciale hoeslakens voor toppers. De Cinderella topper hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de topper hoeslaken is goed rekbaar.

 

2.   Slaaptape

Ben je ook zo bezig met je fysieke gezondheid? Het is dan goed om ook op je slaapgewoontes te letten. Een goede nachtrust is onmisbaar voor goede prestaties overdag. Veel mensen ademen door hun mond tijdens het slapen. Dit is niet heel gezond. Het kan ervoor zorgen dat je gaat snurken. Maar ook kun je last hebben van slaapapneu, een droge mond, en slechte ademhaling.

 

De oplossing hiervoor is slaaptape, of ook wel mondtape genoemd. Deze tape sluit je mond zodat je gaat ademen door je neus. Ademen door je neus is gezonder. Je neus is beter in het filteren van lucht en beter in het opnemen van zuurstof. Slaaptape is niet geschikt voor mensen met ernstige ademhalingsproblemen of sinusproblemen kunnen beter niet deze tape gebruiken.

 

3.   Elektrische deken

De gasprijzen zijn voor veel mensen een stuk hoger. We moeten daarom creatief worden in het verwarmen op andere manieren. Als je het vaak koud hebt in bed, dan kun je een elektrische deken aanschaffen. Het is een deken die je onder je kan leggen en het verwarmt je zonder dat je de thermostaat hoger hoeft te draaien.

 

Ook kan een elektrische deken heel goed helpen bij pijnverlichting. Spierpijn, rugpijn, buikpijn en andere klachten. Voor vrouwen is een elektrische deken heel fijn tijdens de menstruatieperiode. Vrouwen hebben dan vaak last van krampen, rugpijn en spierpijn. Kortom, een elektrische deken komt altijd wel goed te pas.

 

4.   Wake-up light

Een wake up light kan helpen om je natuurlijke slaap- en waakritme te verbeteren. Dit kan leiden tot een betere slaapkwaliteit en meer energie gedurende de dag. Met deze lamp word je op een natuurlijke manier wakker. Hierdoor verbetert je humeur en natuurlijke ritme.

 

Probeer eens een nieuwe manier van relaxen of slapen uit met deze producten!