Erwinvanputten
Image default
Banen en opleidingen

Succesvolle carrière met behulp van loopbaanbegeleiding in Utrecht

Loopbaanbegeleiding in Utrecht helpt je met het uitstippelen van jouw carrière. Wat zijn jouw beste kwaliteiten? Waar is vraag naar? Hoe kun je jezelf het beste ontplooien? Dit zijn een aantal vragen die best moeilijk zijn te beantwoorden, maar wel van belang zijn bij het kiezen van een carrière pad. De loopbaanbegeleiding in Utrecht helpt je graag bij het beantwoorden van dit soort vragen, zodat het vervolgens makkelijker is om een carrière te maken. Iedereen heeft natuurlijk een ander plan van aanpak nodig. Daarom wordt ook voor iedereen een individueel plan gemaakt. Zo weet je zeker dat er een plan komt die bij jou past. 

Wat er voor jou wordt gedaan

De loopbaanbegeleiding in Utrecht begeleidt jou ten eerste bij het ontdekken van jouw talenten. Wanneer deze talenten eenmaal ontdekt zijn zullen we jou helpen bij het verder ontwikkelen en het benutten van jouw talenten. Je carrière begint nou eenmaal met een reflectie van jezelf en keuzes maken. De loopbaanbegeleiding in Utrecht zult jou daar dus uiteraard in helpen met het activeren en reflecteren. Ook voor organisaties is het mogelijk om ons in te schakelen. Samen kunnen we organisatiedoelen stellen en behalen. Zo haalt u het beste uit jouw organisatie. Met onze innovatiekracht, flexibiliteit, persoonlijke benadering en al jouw talenten kunnen we het beste uit jouw carrière halen. 

Praktische informatie

Voordat je bij de loopbaanbegeleiding in Utrecht langskomt, is het handig om je voor te bereiden door middel van een mail van informatie te lezen. Zo weet je wat je kunt verwachten en hoe je je het beste kunt voorbereiden. De vraagstelling bepaald de soort samenstelling van jouw assessment. Hierbij komen een capaciteitentest, persoonlijkheidsvragenlijst en praktijksimulaties te pas. Contact opnemen met de loopbaanbegeleiding in Utrecht is op vele manieren mogelijk. Dit kan telefonisch, per e-mail of je komt gewoon even langs.