Erwinvanputten
Image default
Banen en opleidingen

Een 2 jaar durende traineeship!

Net klaar met de studie, maar nog geen werkmogelijkheden? Dan is een traineeship een geweldige optie. Kies voor een traineeship overheid en leer de fijne kneepjes van het vak. Deze traineeship duurt twee jaar en tijdens de traineeship bent u al echt werkzaam binnen de overheid.

 

Jong professional

Voor wie is deze traineeship ontwikkelt? Deze traineeship overheid is speciaal voor jonge professionals. Dit zijn bijvoorbeeld net afgestudeerden die moeite hebben met het vinden van een baan of direct werkzaam willen zijn binnen de overheid. Bekijk op de website of jouw diploma voldoet aan de vereisten om aan te melden voor de traineeship overheid.

 

Werkend leren

Het unieke aan een traineeship programma is dat u zowel werkzaam bent bij een overheidsinstantie bij u in de buurt, als op maat gesneden training volgt na werktijd. Zo wordt u goed klaargestoomd voor de functie. U geniet van zowel de praktijkervaring die nodig is, als voldoende theoretisch materiaal.

 

Door heel het land

Waar het mogelijk is om een traineeship bij de overheid te volgen? Dat kan door heel het land. Bij overheidsinstanties door heel Nederland is het mogelijk om een traineeship te volgen. Bekijk of er bij u in de buurt een interessante positie beschikbaar is voor een traineeship.

 

Voorkom dat u lang op zoek bent naar een geschikte baan en focus op een traineeship bij de overheid. Hier leert u de fijne kneepjes van het vak en bent u gegarandeerd van een vaste positie na de twee jaar traineeship. Wilt u meer weten of zich aanmelden? Neem dan een kijkje op de website en vul het contactformulier in.