Erwinvanputten
Image default
Aanbiedingen

Met DeBusSpecialist op pad naar een activiteit

Samen met DeBusSpecialist heb ik een rustig uitstapje gehad voor de verjaardag van mijn zoontje. Hij werd 12 jaar en hij wilde het groots uitpakken. Met al zijn vrienden en vriendinnetjes van zijn klas, wilden hij naar de dierentuin om daar zijn verjaardag te vieren. Dit vonden wij helemaal leuk, maar het enige probleem was het vervoer. We moesten meer dan 7 kinderen meenemen en de ouders zelf konden ook helaas niet vervoer zijn. Daarom moesten we een kleine bus regelen voor dit uitstapje. 

Alles goed geregeld bij DeBusSpecialist

Een goede vriendin van ons had eerder gewerkt met DeBusSpecialist en vonden dat zij erg goed deden en dat ze met een gerust hart konden reizen. In mijn situatie leek dat voor mij ook een goed idee. Dus besloot ik eens contact op te zoeken met het bedrijf en had snel iemand aan de lijn. Ik vertelde mijn situatie en ze wilden mij dolgraag helpen. Ze hadden midibussen waarmee we ongeveer 10 man mee konden vervoeren en dat was precies waarnaar ik op zoek was. Het enige was nog een probleem was, was de chauffeur. In het begin was het de bedoeling dat mijn man zou gaan rijden, maar hij heeft helaas zijn been gebroken. 

Met een gerust hart op reis

Ik had dus geen idee wie er nu moest gaan rijden, want ik had daarvoor niet het goede rijbewijs. Dus ik besloot te gaan overleggen met het bedrijf waar we het busje gingen huren. Zij hadden mij gerust gesteld en zeiden dat ze een chauffeur ook nog konden huren bij het busje. Dit was echt ideaal en zo hebben we toch mijn zoontjes verjaardag op ene leuke manier kunnen vieren. Alle kinderen hadden veel plezier en ik kon een beetje achterover leunen terwijl wij door een chauffeur werden gebracht. 

Contact

Bent u ook op zoek naar een bedrijf waar u snel en gemakkelijk bussen of limousines kunt huren voor een goede prijs? Bekijk dan eens de website van DeBusSpecialist voor meer informatie over hun assortiment en over de verschillende diensten die zij aanbieden