Erwinvanputten
Image default
Aanbiedingen

Interieurstyling

Is interieurstyling voor jou weggelegd? Dan bedoel ik niet per se de zakelijke interieurstyling waarbij het echt je werk is en je het bij anderen thuis doet, maar gewoon de interieurstyling van jouw eigen huis. Heb je er feeling mee? Vind je het leuk om te doen? Of is het meer een moetje en laat je het liever door een ander doen?

 

Raamdecoratie

Veel mensen zijn zo druk met de styling van het huis dat ze er helemaal in op gaan. Druk met meubels verslepen of zelfs opnieuw uitzoeken zoals een bank of een kast. Hierdoor wordt nog wel eens een belangrijk aspect vergeten, namelijk de raamdecoratie. Een mooie set luxe gordijnen of vouwgordijnen kan natuurlijk niet ontbreken. Gordijnen kunnen de sfeer maken of breken, dan ga je natuurlijk voor dat eerste.

 

Niet alleen sfeer, ook functioneel

Raamdecoratie is niet alleen voor de sfeer in huis bepalend, het moet ook functioneel zijn. Zo valt dit dus per ruimte uit te zoeken en te ontdekken. Zo kies je voor in de slaapkamer sneller voor verduisterende of zelfs lichtdichte gordijnen om de kamer zo koel en donker mogelijk te maken.

Voor in een keuken kies je wellicht sneller voor rol- of vouwgordijnen omdat deze compacter en makkelijker schoon te houden zijn. Misschien ook niet verkeerd om in de keuken te denken aan brandvertragende gordijnen i.v.m. het koken.

 

Lichtinval

Lichtinval in huis is voor iedereen anders. Over het algemeen is de wens voor in de woonkamer als volgt: Het behouden van de lichtinval, maar tegelijkertijd ook het behouden van privacy. Wat helpt daar nou beter bij dan lichtdoorlatende gordijnen? Deze gordijnen laten wel het licht door, maar niet het zicht door. Geniet dus gedurende de dag van het mooie daglicht, zonder dat je per definitie in de kijk zit. Heerlijk toch?

https://www.123gordijn.nl/