Erwinvanputten
Image default
Gezondheid

Hoe weet je of een fysiotherapeut goed is?

Stel u heeft klachten van het bewegingsapparaat en wilt op zoek naar een goede fysiotherapeut. Waar moet u dan op letten bij de keuze voor een goede fysiotherapeut? In dit artikel gaan wij verder in op deze vraag. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in de omgeving van Nijmegen? Kijkt u dan zeker eens op deze website

 

Waar kan u op letten bij uw keuze voor een fysiotherapeut?

Alle fysiotherapeuten in Nederland zijn verplicht geregistreerd in het BIG register. Dit is een register wat bij houdt of uw fysiotherapeut voldoende uren ervaring op gedaan heeft door middel van werkervaring of scholing. Verder kan uw fysiotherapeut ook nog ingeschreven staan in een kwaliteitsregister. Een kwaliteitsregister houdt bij of uw fysiotherapeut regelmatig alle nieuwe beschikbare kennis op gebied van fysiotherapie bij houdt. Het biedt dan ook zeker een meerwaarde om een fysiotherapeut te kiezen, die geregistreerd staat in een kwaliteitsregister. Zo bent u er altijd zeker van dat u behandeld wordt volgens de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten.

Wat ook erg belangrijk is voor een goede fysiotherapeut, is dat hij of zij goed naar uw klacht luistert en deze goed uitvraagt. Als een goede fysiotherapeut bij de eerste intake goed naar uw verhaal luistert en uw klachten goed uit vraagt. Kunt u samen met de fysiotherapeut het goede behandelplan opstellen, om zodoende zo snel mogelijk van uw klachten af te kunnen komen. Een goede fysiotherapeut kijkt in samenspraak met u naar uw hulpvraag en uw mogelijkheden om van de klachten af te komen. Een goede fysiotherapeut kijkt ook tijdens het verloop van uw behandeling of de behandeling naar boven of beneden bijgesteld kan worden. Zo bent u altijd op het juiste niveau oefeningen aan het doen en krijgt u geen blessures.

Fysiotherapeut Nijmegen

Bent u op zoek naar een goede Fysiotherapeut Nijmegen? U kunt bij fysiotherapie Neerbosch Oost altijd terecht voor verschillende klachten aan uw bewegingsapparaat. Wij hebben verschillende specialisaties in huis, waaronder: algemene fysiotherapie, manuele therapie, sport fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, medical taping concept, preventie beweeggroepen en COPD training. Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in zowel het BIG register als het beroeps kwaliteitsregister van het KNGF.

Sportfysiotherapie Nijmegen

Stel u heeft een blessure opgelopen met sporten, en wilt snel weer blessure vrij aan de gang. Dan bent u bij fysiotherapie Neerbosch Oost aan het juiste adres. Maar ook voor blessurepreventie advies bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een gespecialiseerde sportfysiotherapeut in dienst, die samen met u zoekt naar de oplossing om van uw blessure af te komen. Op die manier kan u snel uw training weer hervatten en blessure vrij blijven sporten. Dus heeft u klachten door een sport blessure of wilt u deze voorkomen? Kom dan snel een kijkje nemen bij onze sportfysiotherapie Nijmegen.

https://fysioneerbosch.nl/