Erwinvanputten
Image default
Aanbiedingen

Gezakt bij Rijschool Nootdorp

Wat gebeurt er wanneer je 4x bent gezakt voor jouw rijexamen via rijschool Nootdorp?

Soms dat wil het gewoon niet lukken met het rijexamen, wanneer je keer op keer zakt en steeds maar meer rijlessen Nootdorp moet nemen dan zakt de moed je wel een beetje in de schoenen. Gelukkig hoef je niet zo door te gaan want er worden andere maatregelen genomen wanneer je al 4x bent gezakt.

Wanneer je binnen een periode van 5 jaar 4x zakt heet jouw vijfde rijexamen het nader onderzoek rijvaardigheid. Hierbij hoort een specialiseerde examinator die een deskundige is op het gebied van rijvaardigheid.

Het nader onderzoek rijvaardigheid duurt in totaal 70 minuten in plaats van de normale 55 minuten, de rit duurt echter nog steeds 35 minuten. Voor het examen praat je langer met de examinator en worden vorige resultaten besproken, ook krijg je waarschijnlijk wat vragen over gebieden waar je eerder op gezakt bent.

Tijdens dit gesprek probeert de rijvaardigheid deskundige dus uit te vogelen waarom je al zo vaak bent gezakt, jouw rijinstructeur is hier ook bij zodat hij of zij het ook weet.

Hierna krijg je een gelijke rit aan het normale rijexamen, wel wordt je meer op je gemak gesteld en krijg je meer kansen om fouten te herstellen.

Hoe vaak mag je een nader onderzoek rijvaardigheid doen?

Je mag door het via jouw rijschool Nootdorp aan te vragen zo vaak als je wilt een nader onderzoek rijvaardigheid uitvoeren totdat je geslaagd bent. Hier zit geen limiet aan.

 

https://drivercompany.nl/rijschool-nootdorp/