Erwinvanputten
Image default
Recreation / Motorcycles

Garage Ede regelt alles omtrent uw auto!

Nog niet eerder van Garage Ede gehoord? Dan zou ik maar snel naar www.autototaalede.nl gaan om de unieke service van Garage Ede te bekijken. Deze garage helpt u niet alleen bij een APK-keuring, maar vervangt uw banden, regelt uw airco, herstelt uw schade en nog veel meer. De passie van de oprichters van Garage Ede is terug te zien in de service: we regelen van alles voor uw auto en anders kijken we naar wat de mogelijkheden zijn. Naast deze totale autoservice bieden we ook nog occasions aan. U kunt deze occasions op onze website bekijken om alvast een impressie te krijgen, maar u kunt natuurlijk ook eens langskomen bij onze garage in Ede. De gegevens vindt u tevens op onze website. Onze garage is elke werkdag van 8 tot en met 5 uur open en staan u graag te woord. Mocht u liever telefonisch of via internet een afspraak maken voor uw auto of ander voertuig, dan kan dit natuurlijk ook. Op onze website kunt u onder het kopje ‘Afspraak’ gemakkelijk en snel een afspraak met ons regelen.  

De diensten van Garage Ede

Garage Ede besteedt een groot gedeelte van zijn service aan het onderhouden van auto’s. Hieronder vallen de APK-keuring, de kleine en grote beurt, banden vervangen, airco onderhoud, storingsdiagnose schadeherstel, bedrijfswagen onderhoud en camper onderhoud. De meeste diensten spreken wel voor zich, maar toch zullen we sommigen nog even kort toelichten. Een totale APK-keuring kost bij Garage Ede slechts 29 euro. Genoeg reden dus om zo snel mogelijk een afspraak bij ons te maken. De kleine en grote beurt zijn afhankelijk van wat u aan uw auto of dergelijk voertuig wilt laten onderhouden. Maak snel een afspraak om te kijken wat Garage Ede voor u kan betekenen. Mocht u niet weten wat dat rode lampje betekent op uw dashboard, waarom de navigatie het niet meer doet, waarom er steeds waarschuwingpiepjes klinken, dan onderzoeken wij graag waar precies de storing zit en geven wij vervolgens een diagnose. De diagnose kan betekenen dat er iets aan uw auto gerepareerd moet worden en dit kan vanzelfsprekend ook bij Garage Ede gebeuren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of alvast een afspraak maken bij Garage Ede? Ga dan gauw naar www.autototaalede.nl en hopelijk zien wij u binnenkort verschijnen.