Erwinvanputten
Image default
Industrie

Ga voor een diamantzaagblad van hoogwaardige kwaliteit dat aansluit op uw wensen

Wanneer u materialen als steen, beton of asfalt wilt bewerken, heeft u sterk diamantgereedschap van hoogwaardige kwaliteit nodig. Diacom is dé specialist op het gebied van diamantgereedschap, waaronder diamantzaagbladen. Deze specialist is de enige leverancier in Nederland van dit soort gereedschap. Zij produceren hun producten vanuit hun eigen fabriek. Hierdoor kunnen de medewerkers er persoonlijk op toezien dat het gereedschap van de meest hoogwaardige kwaliteit is en dat het voldoet aan duurzaamheidskenmerken. En dat tegen een scherpe prijs!

Een diamantzaagblad laten afstemmen op uw behoeften

Iedere klus is anders en wellicht heeft u voor die verschillende klussen verschillende machines nodig. Omdat machines variërende vermogens en toerentallen hebben, kan het type diamantzaagblad per machine anders zijn. Diacom begrijpt dat. Daarom produceren deze specialisten hun diamantzaagbladen voor verschillende soorten machines in eigen fabriek. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor een diamantzaagblad voor de volgende machines:

  • Vloerenzaagmachines < 10 kw, 10-15 kw, >15 kw
  • Vloerenzaagmachines < 32 pk, >35 pk, >45 pk, >60 pk
  • Wandzaagmachines
  • Electrische en motor handzaagmachines

In de fabriek solderen en laserlassen de specialisten uw diamantzaagblad in de gewenste afmetingen. U kunt het diamantzaagblad bijvoorbeeld met een diameter tussen de 200 millimeter tot en met 1600 millimeter laten bewerken. Er zijn tevens mogelijkheden op het gebied van segmentdiktes, asgaten en diverse toepassingen, zoals specifieke diamantzaagbladen voor bijvoorbeeld zeer hard beton of asfalt. U leest het al: dit bedrijf is enorm flexibel en biedt service waarvan u zeker profiteert!

Ga voor topkwaliteit én -service

Met een op maat gemaakt diamantzaagblad van Diacom wordt het uitvoeren van uw klus een eitje. U kunt uitgaan van uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Kunt u advies gebruiken? De gespecialiseerde vakmensen staan voor u klaar. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en over de het juiste diamantzaagblad voor uw klus. Wacht daarom niet langer en neem contact op met dit professionele bedrijf!

https://www.diacom.nl/b2c/