Erwinvanputten
Image default
Groothandel

De pharma bottles van dit bedrijf worden geproduceerd in een cleanroom

PET Power heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ingewikkelde productieproces dat nodig is voor het maken van topkwaliteit pharma bottles. Deze speciale verpakkingen voor medische producten moeten onderworpen worden aan allerlei kwaliteitstesten, om de veiligheid ervan te waarborgen. Dat is dan ook de reden dat dit bedrijf heeft geïnvesteerd in een hoogwaardige cleanroom, state-of-the-art productiemachines en enorm veel specialistische kennis. En hier kunt u van profiteren. Meer weten? Lees dan verder.

Wat is een cleanroom?

Zoals gezegd worden de pharma bottles van PET Power geproduceerd in een cleanroom. Maar wat is een cleanroom nu eigenlijk? Dat leggen we hier uit. Een cleanroom is een productieruimte waarin alle processen zorgvuldig worden gereguleerd om een zo steriel mogelijke situatie te creëren. Zo is er een luchtdruksysteem dat ervoor zorgt dat de luchtdruk in de ruimte altijd hoger is dan daarbuiten. Hierdoor kan er niet zomaar lucht naar binnen stromen. Omdat er natuurlijk wel zuurstof nodig is, wordt de lucht gecontroleerd naar binnen gehaald. Deze lucht gaat eerst door een speciale HEPA-filter die 99 procent van de deeltjes verwijdert. Het resultaat is een ruimte die sterieler is dan elke andere plek op aarde. En dat is waar u van profiteert als u pharma bottles of een PET-fles via PET Power bestelt.

Creëer uw eigen PET-fles

Nu u wat meer over het productieproces weet, is het tijd om uw eigen PET-fles te ontwerpen. Met de handige configurator kunt u snel en eenvoudig aanvinken aan welke eigenschappen uw verpakking moet voldoen. U bepaalt de grootte, vorm en het materiaal waarvan de PET-fles wordt gemaakt. Ditzelfde proces kunt u toepassen op pharma bottles. Tevreden? Dan stuurt u het ontwerp op naar PET Power en gaan zij aan de slag met het realiseren van uw ontwerp. Zo makkelijk kan het zijn om een eigen PET-fles te ontwikkelen!