Erwinvanputten
Image default
Aanbiedingen

De beste stylingtips voor een modern interieur

Ben je toe aan iets nieuws en wil je je interieur een opfrisbeurt geven? Dat snappen we! Ieder huis is namelijk wel eens toe aan iets nieuws. Gelukkig hoeft zo’n nieuwe stijl niet veel werk te kosten. Lees hier hoe je je interieur een moderne uitstraling kunt geven.

Zwart voor de ogen

Een nieuwe kleur in het interieur brengen, is vaak een eerste stap. Om je huis een moderne uitstraling te geven is het belangrijk om zwart een wat prominentere plek in het huis te bieden. Dit kan in details, meubels of vloeren. Eigenlijk is alles geoorloofd, zolang er wel een juiste balans is. Heb je bijvoorbeeld een zwart vloerkleed? Plaats hier dan geen zwarte bank bij. Grijs- en wittinten ter afwisseling geven het modernste effect.

Verlichting

Een echt modern interieur neemt afscheid van stoffen en rieten lampenkappen. Smoked glass lampen en zilvertinten geven een woning net dat beetje extra wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle moderne uitstraling. Smoked glass is een glassoort die niet volledig doorzichtig is, maar bespoten is met een donkere kleur. Hierdoor glimt de lamp mooi én zie je niet ieder vlekje zitten. Dat is wel zo fijn.

Geen zin om alle lampen in je huis te vervangen? Kies dan voor stalampen met spiraalvormige draailampen. Een klein detail, maar dit geeft mooi licht en past perfect in een modern interieur. 

Nieuwe vloer

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een nieuwe vloer. Keramische tegels, natuursteentegels en pvc bieden ruim voldoende mogelijkheden om je huis de stijlvolle uitstraling te geven waar je naar zoekt. Breng bijvoorbeeld grijs- of wittinten in huis voor een rustig, klassiek interieur of ga voor een landelijker gevoel met keramisch parket. Wil je goed advies? Bij Regge Tegels en Vloeren vind je een ruim assortiment aan mogelijkheden. Voor vloeren en tegels voor een geschikte prijs ben je hier aan het juiste adres.

https://www.regge-tegels.nl/