Erwinvanputten
Image default
Hobby en vrije tijd

Waarom een Parker pen aanschaffen?

Misschien bent u op zoek naar een pen voor u zelf, of voor uw bedrijf of als relatiegeschenk. Er is genoeg aanbod te vinden en het is maar de vraag welke pen u leuk en mooi vind. In deze blog wordt beschreven waarom een Parker pen iets voor u kan zijn en welke voordelen deze pennensoort heeft.

Goede kwaliteit

De Parker pennen zijn niet goedkoop en dat is ook niet vreemd. De Parker pennen zijn van hoge kwaliteit dus daar betaalt u ook automatisch voor. De goede kwaliteit zorgt voor een lange levensduur en een mooie uitstraling. Door de mooie kwaliteit is deze pen ook ideaal als relatiegeschenk of als cadeau. U geeft een mooie en luxe pen tegen een schappelijke prijs. Ook kan u ervoor kiezen om deze pennen aan te schaffen in een geschenken set. Zo maakt u het cadeau of het relatiegeschenk nog specialer.

Verschillende soorten en uitvoeringen

Je hebt verschillende soorten en uitvoeren Parker pennen. Van een wat betaalbare uitvoering tot een duurdere uitvoering. Parker maakt verschillende pennen, namelijk een vulpen, balpen en een roller pen. Elke soort heeft zijn voor en nadelen. Zo is de vulpen een hele luxe pen, maar deze pen is ook het duurste. Ook heeft u de keuze voor een balpen en deze pen is iets minder luxe en heeft ook inkt dat sneller vlekt. Deze optie is wel goedkoper dan de vulpen. De roller pen is vergelijkbaar met de balpen alleen droogt sneller en is daarbij iets duurder dan de balpen. Er zijn ook verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo is misschien wel de bekendste de Parker Jotter pen. Deze Parker Jotter pen is ook in verschillende uitvoeringen te krijgen. Zo is er de Parker Jotter London pen en de Parker Jotter steel pen. 

Makkelijk bedrukken of graveren

Een Parker pen is makkelijk en mooi te personaliseren. U kan er voor kiezen om de Parker pen te laten bedrukken met een logo of een naam, maar je kan ook kiezen om de pen te graveren met bijvoorbeeld initialen. Wilt u een Parker pen laten bedrukken dan heeft u eigenlijk drie mogelijkheden plus het feit dat je kan laten graveren. Zo kan u ervoor kiezen om gebruik te maken van de tampondruk. Deze druk is handig als u meerdere kleuren wil laten drukken, maar is minder handig als u een groot logo wilt drukken op de pen. Als u een groter logo wilt drukken dan is de zweefdruk iets voor u. Helaas kan u met deze druk maar één kleur kiezen. Als laatste heeft u de keuze voor fullcolor. Met deze druk kan u veel verschillende kleuren in één keer laten drukken.