Erwinvanputten
Image default
Groothandel

Vind de tegelvloer voor in uw keuken

Bent u op zoek naar de geschikte tegelvloer voor uw keuken in Dordrecht? Dan wilt u natuurlijk wel dat de vloer voldoet aan al uw wensen en eisen. Een vloer waar u nog jarenlang van kunt genieten en blij bent om iedere dag weer te zien. Voor de beste tegelvloer voor in uw keuken gaat u naar Intertegel in Dordrecht. Hier vindt u een enorm uitgebreid aanbod aan allerlei soorten tegels, waaronder bijvoorbeeld Italiaanse tegels. U heeft bij hen de keuze uit tegels in diverse soorten, maten, stijlen, kleuren en structuren. Op deze manier zit er voor iedereen wel een passende tegelsoort tussen.

Bekijk de mogelijkheden voor Italiaanse tegels

Eén van de vele tegelsoorten waarvoor u bij Intertegel in Dordrecht terechtkunt zijn Italiaanse tegels. De deskundige medewerkers van dit bedrijf hebben een breed aanbod aan tegels voor u samengesteld, waardoor u bij hen altijd vindt waar u naar op zoek bent. Wist u dat Italië een van de grootste tegelfabrikanten van de wereld is? Het is dan ook niet voor niets dat deze tegels zo populair zijn in Nederland. Dit is dan ook de reden dat Intertegel een ruim aanbod heeft aan Italiaanse tegels. Denk hierbij aan merken als Imola, Lea en Kronos.

Breng ook een bezoek aan de showroom

Wilt u een tegelvloer voor uw nieuwe keuken uitzoeken of Italiaanse tegels bekijken met uw eigen ogen? Kom dan zeker eens langs in de showroom van Intertegel in Dordrecht. Hier kunt u alle tegelsoorten van dichtbij bekijken, om zo eenvoudiger uw keuze te maken. Heeft u een vraag over een van de tegelsoorten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met een van de deskundige medewerkers. Zij voorzien u graag van persoonlijk advies en staan voor u klaar voor het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft.