Erwinvanputten
Image default
Woningen

Schommelstoelen die perfect passen bij jouw interieur

De leukste schommelstoelen vind je in de webshop of showroom van Furndaily. Deze meubelwinkel gevestigd in Eindhoven biedt een zeer uitgebreide collectie schommelstoelen en nog veel meer meubelen, bijvoorbeeld voor de keuken, de woonkamer en de kinderkamer. In het aanbod van deze meubelspecialist vind je een schommelstoel van velvet of andere materialen met een modern design. Kies uit schommelstoelen van fluweel, teddystof, microvezel en imitatiebont. Ontdek het aanbod online of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Meubels tegen aantrekkelijke prijzen

Schommelstoelen zijn een waardevolle toevoeging aan je babykamer. De ontspannende beweging kalmeert je baby en het design biedt volop steun tijdens het voeden. Een schommelstoel van microvezel maak je daarnaast gemakkelijk schoon. Dankzij het simplistische Scandinavische design en het simpele bewegingsmechanisme, betaal je voor een schommelstoel van fluweelzacht velvet of stof een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien zorgt het moderne design ervoor dat de stoel een heuse blikvanger is in jouw woon-, slaap- of kinderkamer.

Ultiem zitcomfort dankzij een slim design

In de collectie schommelstoelen van Furndaily vind je stoelen speciaal ontworpen voor mama’s en papa’s. De schommelstoel Mama is verkrijgbaar in teddystof en microvezel in diverse kleuren. De zachte schommelstoel heeft een minimalistisch ontwerp en extra zachte padding voor ultiem comfort. De poten van beukenhout zorgt voor een mooi contrast in combinatie met de stalen poten en de zachte teddystof. De rugleuning en de zitting zijn extra lang, zodat je geniet van de beste steun. In het assortiment van deze meubelwinkel vind je ook producten voor optimale bescherming tegen vlekken. Bij een stoel voor in de babykamer is dit geen overbodige luxe.

Plaats je bestelling via de webshop

Wil je een schommelstoel van velvet, microvezel, teddystof of imitatiebont aanschaffen? Bezoek de showroom in Eindhoven op afspraak of plaats direct je bestelling online. Bij vragen of voor meer informatie over de schommelstoelen, neem je contact op met het team van deze meubelzaak. De contactgegevens raadpleeg je via de webshop.