Erwinvanputten
Image default
Verbouwen

Prefab dakkapel prijzen

Een toenemend aantal particulieren die een dakkapel willen plaatsen, kiezen voor een specifieke prefab uitvoering. Vooral prijstechnisch hebben prefab dakkapellen namelijk voordelen: ze zijn voordeliger dan dakkapellen die op locatie op maat in elkaar gezet worden. Maar hoe zit het precies met de prijs voor een prefab dakkapel? Hoeveel bespaart u gemiddeld ten opzichte van het standaardtype dakkapel dat ter plaatse op het dak gezet wordt?

Het prijsniveau van dakkapellen op maat & prefab dakkapellen vergeleken

Voor een maatwerk dakkapel van hout betaalt u gemiddeld bedragen vanaf 4.000 euro, terwijl prefabs van hout al vanaf 3000 euro beschikbaar zijn. Dat is dus een kwart goedkoper. Het prijsverschil zit vooral in het arbeidsloon, dat natuurlijk een stuk minder is omdat de dakkapel er sneller opgezet kan worden. Dakkapellen van kunststof die ter plekke gemaakt worden, kosten ongeveer 4700 (of meer). Ook hier is een kunststof prefab kapel met prijzen vanaf 3700 euro circa 1000 euro voordeliger. De prijs voor een prefab dakkapel ligt dus een stuk lager dan een maatwerk dakkapel.

Waarom zou u kiezen voor BM Daktechniek voor uw nieuwe prefab dakkapel?

Wilt u ook profiteren van bovengenoemde aantrekkelijke prijzen? Kies dan voor plaatsing van een voorgefabriceerde dakkapel op uw woning of bedrijf. Als ervaren en professioneel bouwbedrijf bieden wij van BM Daktechniek de beste dakkapellen in prefab-stijl aan tegen de scherpst prijzen. Verder hebben wij qua dakkapellen veel extra’s en aanvullende opties beschikbaar. Vraag alle mogelijkheden gerust bij ons na!

Neem direct contact met ons op of vraag een prijsopgave aan

Ook overtuigd geraakt door de interessante prijsvoordelen van prefab dakkapel?
De prijs voor een prefab dakkapel valt erg mee, zo zult u merken als u bij ons een gespecificeerde prijsopgave aanvraagt. Dat kan gemakkelijk en snel via ons online aanvraagformulier. Regel het nu en geniet binnenkort van een prachtig verbouwde woning met extra leefruimte en wooncomfort.