Erwinvanputten
Image default
Dienstverlening

Een troffelvloer die optimale veiligheid biedt

In sommige situaties zoekt u wat extra veiligheid tegen vallen. Bijvoorbeeld wanneer u de woning van uw vader of moeder wat gaat aanpassen, bijvoorbeeld omdat hij of zij wat ouder, en daardoor hulpbehoevender wordt. Denk dan ook eens aan het treffen van maatregelen om vallen tegen te gaan. Oudere mensen vallen nu eenmaal wat vaker en lopen hierbij vaak ernstigere verwondingen op dan jongere mensen wanneer zij vallen. Gelukkig is dit op een vrij eenvoudige manier te voorkomen. Natuurlijk kunt u her en der wat handgrepen aan de muur plaatsen, maar er zijn ook oplossingen die er wat mooier uitzien. Daar leest u verderop meer over.

Een mooie oplossing tegen valpartijen

Er is een goede oplossing te bedenken tegen vallen, die er ook nog eens mooi uitziet. Laat bijvoorbeeld een troffelvloer storten door Slipsafe. Zo’n troffelvloer is een lust voor het oog, maar biedt toch bescherming tegen vallen. Zo’n vloer is stroef van aard, maar heeft toch een glad uiterlijk, zonder dat er ribbels in de vloer zitten. Deze ribbels zijn namelijk niet altijd even mooi, en een ander nadeel is dat er vaak vuil achter blijft hangen. Een troffelvloer biedt dus allerlei voordelen. Daar wilt u toch ook van profiteren? Informeer dus naar de mogelijkheden!

Deze specialisten denken graag met u mee

Zoekt u naar een oplossing voor een ouder familielid om deze te beschermen tegen vallen? Wendt u tot de specialisten van Slipsafe. Die denken graag met u mee en zoeken zo samen met u naar de perfecte vloer, eventueel aangevuld met extra voorzieningen die vallen voorkomen, zoals drempelvoorzieningen. U kunt op drempels en hellingen namelijk ook extra beveiligen, zodat ook hier extra veiligheid gewaarborgd wordt tegen vallen. Ook heeft u deze keuze uit verschillende soorten vloeren, die eventueel nog extra voorzien kunnen worden van antislipplaten en een stroefmakende coating.

https://slipsafe.nl/