Erwinvanputten
Image default
Muziek

Een leuke eindmusical voor een onvergetelijk afscheid van groep 8

Voor kinderen in groep 8 is de eindmusical een leuke afsluiting van hun schooltijd op de basisschool. Als leraar wilt u natuurlijk een zo leuk mogelijke musical verzinnen of uitkiezen waarin alle kinderen een rol hebben en waarmee ze op een leuke manier afscheid kunnen nemen van de school. De musicals van Het Verkeerde Beentje zijn gebaseerd op kinderboeken. Het verhaal wordt omgezet naar een toneelscript met veel verschillende soorten liedjes. Op deze manier is er voor ieder kind een leuke rol die perfect bij hem of haar past.

Een uitbreid musicalpakket

Bij het kiezen van een eindmusical wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw leerlingen het een leuke musical vinden. Zij moeten het tenslotte gaan uitvoeren en dan is plezier erg belangrijk. De musicals van Het Verkeerde Beentje zijn gebaseerd op kinderboeken. De kans is dan ook groot dat uw leerlingen al bekend zijn met het verhaal. Wanneer u de perfecte eindmusical heeft gevonden, krijgt u na het bestellen een uitgebreid musicalpakket. In dit pakket zit natuurlijk het boek waar de musical op gebaseerd is. Daarnaast krijgt u ook een script, bladmuziek, een regieboekje en diverse tekstboekjes voor de leerlingen. Niet geheel onbelangrijk is dat u ook het opvoeringsrecht krijgt om de musical te spelen.

Kies de eindmusical die past bij uw leerlingen

Op de website van Het Verkeerde Beentje kunt u van iedere eindmusical een klein stukje van de muziek luisteren. Ook heeft u de mogelijkheid om een deel van het script te lezen. Zo weet u of de eindmusical past bij uw leerlingen. Heeft u een eindmusical gevonden waarvan u denkt dat die perfect is, maar zijn er meer personages dan u leerlingen heeft? Bij deze specialist kunt u het aantal leerlingen doorgeven, waarna zij het verhaal voor u aanpassen. Hierdoor weet u zeker dat iedere leerling een gepaste rol heeft in de eindmusical en zorgt u voor een herinnering voor het leven.

https://www.verkeerdebeentje.nl/