Erwinvanputten
Image default
Muziek

Een Fazioli vleugel kopen? Dat gaat alléén bij een echte specialist

Heeft u laatst iemand een Fazioli horen spelen en wilt u nu ook zo’n vleugel kopen? De Fazioli-vleugels zijn inderdaad erg bijzonder en worden met de grootste zorgvuldigheid gebouwd. Het merk, dat nog niet zo lang bestaat, is in een rap tempo beroemd geworden in de pianowereld en daar kunt ook u van meegenieten. Evert Snel is de enige dealer en importeur van Fazioli-vleugels in Nederland. Als u dus precies uw hart hebt verloren aan de klanken van de Fazioli, bent u bij Evert Snel welkom om deze passie te komen delen.

Kom spelen en luisteren

Bij een vleugel kopen komen er wel wat dingen kijken, daarom is het belangrijk u goed te laten adviseren en voorbereid aan dit project te beginnen. Vooral als u geïnteresseerd bent in een Fazioli-vleugel, die u nergens anders in Nederland kunt vinden, is het een goed idee om contact op te nemen met Evert Snel, de specialist op het gebied van Fazioli-vleugels, die u gegarandeerd verder kan helpen.

Kom langs in de showroom

Bij Evert Snel in de showroom kunt u de Fazioli bekijken en bespelen. Dan pas weet u zeker of u deze vleugel wilt kopen. U heeft de beroemde Fazioli vast gehoord, maar nu kunt u hem ook onder uw vingers voelen en zijn klanken bewonderen. Uw gevoel met de vleugel is wat u over de streep zal halen. Of juist niet: misschien kiest u toch voor een ander merk. In de showroom staan namelijk veel meer piano’s en vleugels, als u toch besluit een andere vleugel te kopen kunt u hier uw hart ophalen en alle instrumenten uitproberen.

Bekijk de speellijst op de website

Ook kunt u de speellijst bekijken op de website van Evert Snel om erachter te komen waar en wanneer er op evenementen op piano’s en vleugels van Evert Snel wordt gespeeld. U kunt in dit overzicht kiezen voor de evenementen bij u in de buurt, of juist een keuze maken op basis van de piano of vleugel die u wilt horen. De ervaring van een concert kan een belangrijke rol spelen in de keuze welke vleugel te kopen.