Erwinvanputten
Image default
Winkelen

Waar denk ik aan bij het kopen van een pokerset?

Wanneer jij je favoriete spel poker wilt spelen komen daar meer dingen bij kijken dan je waarschijnlijk in gedachten hebt. Je hebt meerdere onderdelen nodig waardoor je poker tot de puntjes goed kunt spelen. De twee belangrijkste dingen die je nodig hebt voor het spelen van poker is een poker set en natuurlijk poker chips.

Pokerset

Een pokerset is vrij gemakkelijk te kopen. Er is namelijk redelijk veel aanbod. Een pokerset kun je al halen bij een winkel bij je om de hoek, maar je kunt ook verder kijken als je puur op kwaliteit uit bent. De goedkope pokersets zien we vaak bij een speelgoedwinkel die voor een lage prijs worden aangeboden. Een pokerset van kwaliteit zien we vaak bij een speciaalzaak zoals de MEC Shop. Het gaat bij een speciaalzaak namelijk niet allemaal om de spullen en materialen, maar ze willen je ook helpen om beter te worden in het geweldige pokerspel. Dit doen ze door boeken te verkopen van bekende pokerspelers die hier tot in de details op ingaan. 

Als we weer even terug gaan naar de pokersets zie je een enorme keuze. Je hebt veel keuze uit verschillende setjes en kan ze zelfs helemaal zelf invullen. Je hebt namelijk keuze uit verschillende poker chips, buttons, spelkaarten en zelfs dobbelstenen. Het aanbod per poker accessoires is ook erg uitgebreid. Ten slotte, je kunt ook standaard pokersets van kwaliteit kopen. Deze hebben verschillende prijzen. De goedkoopste zien we tussen de 30 en 40 euro, daarna lopen ze op naar 70, 100 en zelfs ver daarboven zien we de duurste pokersets.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt is het handig om even contact op te nemen met de betreffende speciaalzaak. Vooral als je nog artikelen gespecificeerd wilt hebben. Dit kunnen poker chips zijn, pokerkaarten en zelfs de uitstraling van de pokerset zelf.

Poker chips kopen

Poker chips kopen is vrij moeilijk bij een speciaalzaak. Dit komt vooral omdat het aanbod echt enorm groot is. Je hebt namelijk 14 verschillende poker chips die je kunt kiezen. Het verschil zit hem vooral in de prijs en in de kwaliteit. Het is erg handig om de poker chips te kiezen nadat je weet wat je er precies mee wilt doen en hoe vaak. Zo heb je meerdere pokerchips nodig als je constant pokertoernooien speelt. Speel jij meer cash games? Dan heb je minder poker chips nodig en kun je je budget investeren in de kwaliteit van de poker chips.