Erwinvanputten
Image default
Woning en Tuin

Verbouwplannen? Schakel een Tekenbureau in

Tekenen is een kunst, dus ik schakel bij verbouwklusssen altijd een vakkundig tekenbureau in. Ik heb soms de wildste plannen voor een woning, zie allerlei mogelijkheden, maar de professionals van een Tekenbureau zetten je weer met beide voeten op de grond. Sommige plannen kunnen, andere zijn bijkans onmogelijk, of kosten een vermogen. Een goed Tekenbureau is altijd eerlijk, zowel over de mogelijke kosten als ook over de mogelijkheden en onmogelijkheden. En dat is bij mijn soms wat wilde plannen eigenlijk wel nodig. Ik zie altijd zoveel mogelijkheden bij vooral een wat ouder pand. Een nieuwe keuken, of badkamer, de complete indeling veranderen, toilet en badkamer boven. Maar lang niet alles is te realiseren. En daar komt een Tekenbureau om de hoek kijken. Tuurlijk kost een advies van een goed bureau het een en ander, maar het behoed je wel voor hele dure miskleunen.

Niet alleen voor verbouwingen

Ook als je je huis in de verkoop wilt zetten maar er is geen goede bouwplattegrond meer kun je een Tekenbureau inschakelen. Zij kunnen een duidelijke plattegrond maken met alle juiste afmetingen, maar ze kunnen ook een 3D-presentatie maken van jouw woning. Prachtig! Zelfs kunnen ze te realiseren veranderingen op tekening zetten, zodat de potentiële koper kan zien wat er allemaal mogelijk is met jouw huis. Een ander heeft vaak een heel andere indruk van jouw stulpje en ziet andere mogelijkheden dan jijzelf ziet, zeker als je er al jaren woont. En vaak wil de koper best investeren maar wil het dan ook graag zien. Ik ben zelf ook nogal visueel ingesteld. Een prachtige 3D-tekening geeft je een prachtig beeld van hoe het eruit zou kunnen komen te zien.

Veel mensen weten niet wat een tekenbureau allemaal voor hen kan betekenen. Mijn advies: ga es op hun site kijken en maak vrijblijvend een afspraak. Ik weet zeker dat u verrast zult zijn!