Erwinvanputten
Image default
Zorg

Op zoek naar een acupuncturist in Rotterdam

Heeft u een acupuncturist Rotterdam nodig? Dat kan bijvoorbeeld wanneer het zelf herstellend vermogen in het lichaam ontregeld is en je uit evenwicht raakt.  Acupunctuur bevordert het herstellend vermogen van het lichaam en verhelpt diverse klachten, zoals PMS, migraine en prikkelbare darmsyndroom. De acupuncturist in Rotterdam helpt het lichaam om de balans weer terug te vinden.

De acupuncturist Rotterdam luistert naar uw lichaam en geest

Wanneer de energiehuishouding van uw lichaam uit balans raakt door gezondheidsklachten of stress kunt u acupunctuur overwegen. Acupunctuur is onderdeel van de eeuwenoude Chinese geneeskunde en ziet de mens als één geheel: lichaam en geest. Door middel van naalden op bepaalde acupunctuurpunten in uw lichaam te plaatsen wordt uw energiebalans hersteld. t De acupuncturist Rotterdam houdt met u een intakegesprek waarin de problemen in uw energiebalans worden beoordeeld. Samen met een polsdiagnose en een tongdiagnose bepaalt dat onze selectie van de te gebruiken punten. Op deze punten worden naalden geplaatst zodat de energiestroom van de meridiaan wordt beïnvloed en opnieuw wordt gereguleerd, U zult merken dat dit zorgt voor een ontspannen gevoel en dat uw energiebalans verbetert. De acupuncturist Rotterdam verhelpt klachten, maar is ook een uitstekende behandeling bij verslavingen zoals roken.

Uitzoeken van een acupuncturist Rotterdam

Wanneer je behandeling met acupuncturist Rotterdam overweegt, is het raadzaam dit eerst met je arts te overleggen. Stop sowieso nooit zonder overleg met je arts met middelen of lopende behandelingen, omdat je met acupunctuur begint. Acupunctuur kan ook als aanvullende behandeling op middelen ingezet worden. Zorg dat je een acupuncturist Rotterdam kiest die is aangesloten bij een beroepsvereniging, zoals de NVA. Dan weet je in ieder geval zeker dat hij of zij gekwalificeerd is en zich houdt aan hygiënische voorschriften zoals het gebruik van steriele wegwerpnaalden. Kijk op de website voor alle aangesloten acupuncturisten.