Erwinvanputten
Image default
Auto's en Motoren

Je camper verkopen: zelf doen of overlaten aan de automakelaar?

Wanneer je tot een paar jaar geleden je auto of camper wilde verkopen, ging je langs de autodealer om deze in te ruilen. Hopelijk kreeg je er nog een mooi bedrag voor terug of kon je het voertuig inruilen tegen een andere occasion of kreeg je korting op een nieuwe auto. Tegenwoordig heb je meer te zeggen over de verkoop of inruil van je camper of auto. Autodealer MV Motive in Etten-Leur helpt je om de beste prijs voor jouw voertuig te krijgen.

Camper verkopen zonder verborgen kosten bij de autodealer uit Etten-Leur

Bij het verkopen van een camper moet je er rekening mee houden dat de kosten voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering nog steeds voor jouw rekening komen. Het voertuig staat immers op jouw naam. De kosten voor een buscamper of VW camper kunnen behoorlijk oplopen, wat vervelend is wanneer je jouw camper juist wil verkopen.

Autodealer MV Motive uit Etten-Leur werkt als automakelaar en gaat voor jou op zoek naar de beste koper. Daarvoor spreekt hij zijn uitgebreide netwerk door heel Nederland aan. Een extra voordeel van deze regeling is dat jij niet opgezadeld blijft met de kosten. De camper die je wilt verkopen wordt gestald bij de autodealer in Etten-Leur en wordt geschorst. Een voertuig dat je laat schorsen is tijdelijk ontheven van voertuigverplichtingen zoals wegenbelasting, APK en verzekering. De eerste twee worden automatisch stopgezet, de verzekering moet je zelf nog even annuleren.

Neem de tijd voor de beste deal met automakelaar MV Motive

Door een camper die je wilt verkopen te laten schorsen kun je ruim de tijd nemen om een geschikte koper te vinden, zonder dat je zelf voor de kosten opdraait. Autodealer MV Motive gaat vanuit Etten-Leur direct voor je aan de slag. Heb je ook nog een nieuw voertuig nodig? Deze autodealer specialiseert zich in jonge occasions en biedt verschillende financieringsmogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere rijders.