Erwinvanputten
Image default
Eten en drinken

Waarom een fruitbox cadeau geven?

Iedereen kan wel eens een vitamineboost gebruiken. Daarom is het laten bezorgen van een fruitbox een attent gebaar. Met een box vol vers fruit kun je iemand beterschap wensen of een opkikkertje bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen iemand zomaar eens te verwennen met dit gezonde geschenk. Daarnaast is een trendy fruitmand ook een leuke attentie als je iemand geluk wilt wensen, je waardering wilt laten blijken of om een succes te vieren. Via bijvoorbeeld Topfruit.nl bestel je eenvoudig een gezonde fruitbox – van een beterschapsbox tot een speciale variant met exotische vruchten.

Een fruitmand al binnen 24 uur laten bezorgen

Naast een leuk en gevarieerd assortiment aan rijkgevulde fruitboxen kun je bij Topfruit.nl rekenen op een snelle service. En dat is fijn wanneer het een geschenk met verse producten betreft. Vaak kun je een fruitmand al binnen 24 uur laten bezorgen. De fruitboxen kunnen bezorgd worden van maandag tot en met zaterdag. Je plaatst je bestelling eenvoudig online door middel van een paar korte stappen. Na het kiezen van de fruitbox kun je een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst. Je hebt de mogelijkheid extra producten aan je gezonde geschenk toe te voegen zoals nootjes of chocolade. Daarna voer je het bezorgadres in en kies je een bezorgdatum. De laatste stap is de betaling die je gelijk kunt doen of achteraf.

Het lekkerste verse fruit

Fruit is vers natuurlijk het allerlekkerst. Bij Topfruit.nl worden allerlei fruitsoorten dan ook dagelijks vers aangeleverd. Met dit frisse fruit worden verschillende fruitboxen samengesteld. Kies voor een standaard box of laat een fruitmand bezorgen die bijvoorbeeld volledig is samengesteld met alleen maar biologisch fruit. Daarnaast kun je ook fruitboxen met exotisch fruit bestellen en zijn er tal van leuke combinaties mogelijk met extra producten. Zo is er een fruitbox te verkrijgen met waterfles en infuser om fruitwater te maken of laat een fruitmand bezorgen met naast veel fruit allerlei gezonde nootjes.

Gerelateerde artikelen

Een prachtige fototaart voor een kind

Aziatische catering in Haarlem bestellen?

Perfect eten in een restaurant in Capelle aan den IJssel