Heeft u of uw partner particuliere ouderenzorg nodig en betekent dit dat u of uw partner niet meer thuis kan blijven wonen? Wanneer dit gebeurt, wordt u bij veel verpleeghuizen gescheiden van elkaar. Omdat een van de twee particuliere ouderenzorg nodig heeft, is het vaak niet mogelijk om samen te blijven wonen. Dit is natuurlijk erg vervelend, want het liefste wilt u natuurlijk samen oud worden en genieten van het leven. Gelukkig zijn er wel verpleeghuizen waar u ook terecht kunt als stel. Zo kunt u bij Compartijn genieten van een particulier verpleeghuis waar u gezamenlijk kunt wonen in hetzelfde appartement. Deze appartementen zijn voorzien van alle gemakken.

Beleef de waardevolle momenten in uw leven met uw geliefde

Wanneer het niet meer mogelijk is om in uw eigen huis te blijven wonen, is een zorgappartement een uitstekende oplossing. In dit particulier verpleeghuis krijgt u of uw partner de zorg die nodig is. Bij de Compartijn vinden ze het belangrijk dat de levensvisie en de eigen identiteit van de bewoners gewaarborgd blijft. Daarom kunt u het appartement naar eigen stijl en wens inrichten. Het is belangrijk om een thuis te creëren, daarom is bezoek ook altijd welkom. Zo kunt u op ieder moment genieten van elkaar en van uw familie. Laat uw kleinkinderen bij u overnachten en geniet van alle waardevolle momenten die het leven u te bieden heeft.

Kies zelf hoe uw dag eruit ziet

Als u op zoek bent naar een particulier verpleeghuis kunt u terecht op verschillende locaties in heel Nederland. Zo heeft Compartijn onder andere twee verpleeghuizen met particuliere ouderenzorg in Noord-Brabant. Een zorgappartement bij dit verpleeghuis bestaat uit een woon- en slaapkamer, een pantry en een ruime badkamer. Natuurlijk hoeft u niet hele dagen in uw appartement te blijven. U kunt ook genieten van een wellnessruimte of deelnemen aan verschillende activiteiten die er georganiseerd worden. Geniet samen met uw partner van het avondeten of de lunch of leer uw medebewoners kennen tijdens het eten. U kunt altijd contact opnemen met de medewerkers van de Compartijn voor meer informatie over de mogelijkheden.