Erwinvanputten
Image default
Marketing

Presenteer jouw bedrijf met video. Laat een bedrijfsfilm maken.

Presenteer jouw bedrijf met video. Laat een bedrijfsfilm maken.

Op zoek naar een gave en pakkende manier om jouw bedrijf te presenteren? Vertel het niet, maar laat het zién. Met een bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm laten maken is een zeer geschikte video vorm om jouw verhaal op een unieke en eigen wijze te communiceren. En je maakt jouw doelgroep ook blij. Geen lange teksten waarin je jouw missie, visie of bedrijfscultuur uitlegt… nee. Gewoon simpel, kort en krachtig laten zien wie je bent, wat je doet en hoe je het doet.

De soorten en smaken bij een bedrijfsfilm laten maken

Er zijn verschillende soorten en smaken bij een bedrijfsfilm laten maken. Het belangrijkste is echter om eerst na te denken over het doel van jouw bedrijfsfilm. Wat wil je bereiken bij jouw doelgroep? Wil je inspelen op de emoties van jouw kijker met een moodfilm? Of juist heel concreet what you see is what you get? Of misschien wel het high tech karakter van jouw organisatie naar voren laten komen door een combinatie te maken met motion graphics? Daarna kun je nagaan hoé je dit wilt communiceren richting jouw doelgroep. Meer een persoonlijke stijl, of juist zakelijk. Up tempo of juist een langzamer tempo… Je merk het al, je moet nogal wat keuzes maken. Daarom is het verstandig een bedrijfsfilm te laten maken bij een professionele partij, zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Een bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks

ZoomWorks bestaat uit een team van online marketeers en audiovisuele specialisten. Projectmanagers, tekstschrijvers, animators, cameramannen, editors… ze hebben alles in eigen huis. Dagelijks maken zij mooie en doeltreffende video’s en animaties voor een groot aantal klanten. Hierdoor weten ze precies wat wel werkt en wat niet werkt. Én waar de valkuilen liggen. Wanneer je een bedrijfsfilm laat maken bij ZoomWorks kunnen zij je goed helpen en begeleiden bij het maken van de belangrijkste keuzes. En komen ze met inspiratie en diverse ideeën. Ze willen zoveel mogelijk van jou weten, want hoe beter ze je begrijpen, hoe beter ze dit kunnen vertalen naar beeld en audio.

Meer weten over een bedrijfsfilm laten maken?

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar andere bedrijfsfilms die ZoomWorks voor hun klanten heeft gemaakt? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. Ze helpen je graag verder!

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/