Wanneer u gaat trouwen wilt u natuurlijk alles volledig op uw wensen afstemmen. Het is immers de mooiste dag van uw leven en dan moet alles wel op rolletjes lopen en perfect op elkaar aansluiten. Er is veel dat u moet regelen, waaronder de locatie, bloemen, ringen en natuurlijk de trouwjurk en het trouwpak. Daarnaast speelt ook de muziek een belangrijke rol bij de huwelijksceremonie. Deze ceremonie is immers vaak emotioneel en de muziek voegt hier nog een extra dimensie aan toe. Zeker wanneer u kiest voor live muziek. Deze muziek wordt speciaal voor u gespeeld en niet zomaar van een cd of bandje afgespeeld. Daarnaast klinkt het simpelweg veel mooier en levendiger dan afgespeelde muziek.

Live muziek zorgt voor een persoonlijke noot

Wilt u ook graag live muziek om uw huwelijksceremonie extra speciaal te maken? Dan kunt rekenen op Duo Celliano. Zij spelen de muziek van uw keuze op een prachtige manier. Het duo bestaat uit een pianist en een celliste, twee muzikanten die elkaar perfect aanvullen. Er zijn eindeloos veel variaties waarop zij uw favoriete muziek ten gehore kunnen brengen. Deze prachtige muziek maakt uw huwelijksceremonie compleet en zorgt voor een extra persoonlijke noot. U, uw partner en uw gasten zullen de live muziek zeker waarderen.

Muziek voor al uw evenementen

Wist u dat u bij Duo Celliano terecht kunt voor meer dan muziek tijdens de huwelijksceremonie alleen? Zo spelen ze ook op andere evenementen en geven ze cello- en pianolessen. Wanneer u geïnspireerd raakt door hun prachtige muziek heeft u dus de kans om het van de professionals zelf te leren. Bent u benieuwd naar de muziek die dit duo kan spelen of wilt u hen inhuren voor uw bruiloft? Aarzel dan niet en neem gerust contact met hen op. Ze bespreken graag de mogelijkheden met u om ervoor te zorgen dat uw huwelijk ook echt de mooiste dag van uw leven wordt.

https://www.duocelliano.nl/