Case grondverzetmachines zijn het neusje van de zalm wanneer het op krachtige grondverzetmachines aankomt. Het befaamde merk is ontzettend populair onder aannemers en grondverzetbedrijven. Dat is uiteraard niet zonder reden! Een grondverzetmachine van Case staat gelijk aan kwaliteit, duurzaamheid en lange levensloop. Daarom ziet u ook vaak grondverzetmachines van Case die tweedehands wordt aangeboden tegen een scherpe prijs – de kwaliteit is zo uitstekend dat veel bedrijven ervoor kiezen om een tweedehands aan te schaffen. Doet het werk net zo goed, maar u betaalt niet de hoofdprijs! Zeker voor zzp’ers en mkb’ers in de bouwsector is dit een goed alternatief.

Gigantische kracht gecombineerd met een onevenaarbare wendbaarheid

Case heeft verschillende grondverzetmachines, zoals de wiellader. Een Case wiellader staat bekend om de kracht. Deze compacte wielladers zijn geschikt voor het heffen en verplaatsen van 5 tot 7 ton. Hoewel de machine een gigantische kracht bezit, is de wendbaarheid van de Case wiellader ongeëvenaard. De veelzijdige machine is te gebruiken op kleine én grote terreinen en is dankzij de diepe voorladers ontzettend productief en efficiënt in gebruik. De nieuwste modellen uit de F-serie zijn vrijwel onderhoudsvrij zodat u daar niet aan hoeft te denken. Daarnaast zijn de uitbreekkracht en de hefcapaciteit van de machines verhoogd, zodat de Case wiellader uit de F-serie een perfecte investering is voor uw aannemers- of grondverzetbedrijf.

Vertrouw op deskundig advies van de expert

Wilt u meer weten over de kenmerken van de Case wiellader en grondverzetmachine? Dan helpen de deskundige medewerkers bij Van der Vrande Bouwmachines u graag verder. Ze adviseren u over de veiligheid, heffingscapaciteit en wendbaarheid van de machines zodat u precies weet welke machine ideaal is om in te zetten bij uw project. Bovendien hebben zij ook verschillende hulpstukken op voorraad, die u zowel kunt aanschaffen voor eigen gebruik of kunt huren. Op de website staan de contactgegevens vermeld zodat u contact op kunt nemen.